Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Van az a pénz amiért megölnél...

Van az a pénz amiért megölnél egy embert?

Figyelt kérdés
2010. máj. 3. 20:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Attól függ mennyiért, kit, és, h biztos nem bukom-e le.
2010. máj. 4. 19:48
 12/14 anonim ***** válasza:
Attól függ kit és mennyiért. És persze, hogy lebuknék-e. Meg van akit ingyér' is, ha nem lennének törvények...
2010. máj. 5. 21:38
 13/14 anonim ***** válasza:

Őszintén bevallom, van.

20 éven át szenvedtem, az én családom mindig szegény volt.

Sosincs pénzünk, van amikor ennivalóra sem emellett orvosra lenne szükségem, de nincs annyi pénzem, amennyibe a kezelés kerülne stb. Ez eléggé dühít. Úgy érzem előbb-utóbb magamat fogom megölni. És nem depresszióból, hanem egyszerűen mert már nincs más megoldás.

Én ha kellően nagy az összeg simán gyilkolnék.

Nem okozna gondot. Persze lehet, hogy utána lenne kisebb lelkiismeret furdalásom, de mivel a pénz meglenne nem érdekelne, túlélném.

Persze ismerősömet, vagy jó embert nem ölnék meg elvből.

De ha milliós nagyságrendű lenne az összeg akkor minden érzelem nélkül...

Egyébként még régebben hallottam valamit, hogy olyan 200-250ezer forint általába egy sima ember megölése. Szóval, hogy annyi jár egy ember kiiktatásáért. (Nyilván nem nagy politikusokról van azért szó).

Hát majdnem dobtam egy hátast, azt hittem többe kerül egy emberi élet...

Én annyiért nem csinálnék ilyen hülyeséget, annyiból még tisztességesen eltűnni se lehet. Garantált a börtön, ha csak nem vagy már profi.

2010. máj. 13. 04:28
 14/14 anonim ***** válasza:
Bosszúból nagyon szivesen, önvédelemből természetesen,pénzért sosem,mert nincs rá elég indok.Egy emberi életnek akármennyi pénznél nagyobb súlya van.Csak ha az én életemet tönkreteszik,akkor tudnék a tevőkön irtást végezni. De nem tenném meg,mert tartok a börtöntől. Mindenkit elkapnak,nincs menekvés ez alól.
2010. szept. 19. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!