Megmentetek?
Figyelt kérdés
2010. máj. 3. 20:04
11/15 anonim válasza:
a leírásod akár én is írhattam volna ...
20/F
12/15 anonim válasza:
Ezt akár én is írhattam volna...22/L. Én igyekszek nem elmerülni benne.
13/15 anonim válasza:
Mi van itt emberek????? Minenki depressziós ember akar lenni v mi a halál??? Örülni kell!! Elindulni Afrikába mert 2 év múlva világvége!!!
14/15 anonim válasza:
régen én is ilyen voltam.. de kedvesebb próbáltam lenni mindenkivel, sokat gondolkodtam(mindig sokat gondolkodom :) ) és ezen gondolkodtam, mert az öngyilkosságon gondolkodtam.. :( : lehet, hogy csak egyszer élünk..kitudja?! és ha a halál után nem lesz semmi, ha én többé már nem létezhetek sehogysem.. és mi van, ha másoknak is ilyenek a gondjaik.. ők sem dobják el az életüket! vagyis, kevesebben lesznek öngyilkosok, mint akik tovább küzdenek! (akkor úgy gondoltam hogy kevesen) olyan kevesen vannak akik szeretnek, kedvesek velem/nekem de ha őket itthagyom, többé nem látom őket sem.. a rossz lehet, hogy megszűnik, de ugyanúgy elveszik vele a jó is.. ezután feltettem magamban a kérdést: érdemes ezt tennem az életemmel? és én úgy gondoltam, hogy nem, nem érdemes! egy cseppet sem éri meg.. tehát így megváltozott a hozzáállásom a dolgokhoz, nyitottabb lettem, kezdtem más színben látni a világot! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!