Tényleg ennyire fiús vagyok ezek miatt?
13 éves vagyok.Alsóban egészen 3.osztályig abszolút csak fúkal barátkoztam.alig volt lány barátom,mert én nem barbieztam hanem mást csináltam.:)Aztán 5.-ben már inkább csak lánybarátaim voltak.Most már csak ők vannak,de vannak fiu haverok is.sose szerettem magam ki sminkelni,mert nem láttam értelmét és most se szeretem.Amíg a legtöbb lány valami balettra vagy ilyesmire járt addig én judoztam.utána röplabdáztam szóval nem voltam/vagyok valami lányos.Most pedig graffitizek[persze csak papíron,meg olyan helyeken ahol senki sem zavar és csakis kizárólag tagelek.]és ezért sokan "lenéznek".Vagyis nem szemtől szemben hanem érzem ahogy beszélnek.Ezt ugyértem,hogy amikor szóba kerül az,hogy néha grafitizek akkor kicsit ugy beszélnek velem mintha utálnának.:Sbár ilyenből csak 1-2 ember van.A másik meg a sminkelés miatt.egy időben pár lány majdnem minden második szünetben kiment és magára kent 100tonna sminket,pedig semmi értelme,mert alig van bőrhibájuk.
lányosan öltözöm,de néha kicsit lazítok és akkor boyfriend farmer meg laza póló,de azon kívül mindig ugy öltözöm mint a legtöbb velem egykorú.De alapvetőleg olyan vagyok mint a többiek.nekem is vannak ilyen plátói szerelmeim:$:Dszóval ez olyan nagy baj,hogy nem vagyok ilyen pláza pics@ mint a legtöbb 13-14 éves?
bunkók kíméljenek:)
a sminkeshez még annyit,hogy mindenki erőszakkal ki akart simnkelni egy idpben,mert hogy ők is akkor én is.-.-":D
gondoltam már arra,hogy majd nyáron megengedem valakinek:)
Bár sose leszek ilyen akinek a smink az élete és nem mozdul ki nélküle.
:)köszi a választ!:Dcsak néha furcsa amikor órákig a különféle,legújabb sminkekről hallgatom a prédikációkat><:D
de legalább tudom,hogy nem vagyok egyedül ezzel:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!