Hogy legyek zárkózottabb?
Ha valaki zárkózott, és nem nagyon akar megnyílni egy új társaságban az nem egyenlő azzal,hogy emos....
Sok ismerősöm van aki zárkózott, én is az vagyok, és krvára nem vagyok emos még csak kinézetileg se. És akiket ismerek azok se emosok. ÉS nem azért vagyok zárkózott, mert jajj ilyen a világ, még csak depis sem vagyok, hanem mert ilyen a természetem amin nem tudok változtatni (eddig).
Úgyhogy az emosok elmehetnek a....Tudod hova!...
Egyébként ha zárkózott akarsz lenni ne legyél mindig a középpontba. Úgy értem, inkább csak hallgass megmásokat te ne nagyon beszélj hozzájuk. Persze hozzászólhatsz de legyél szűkszavúbb.
Ülj többet otthon, nézz filmet, rajzolgass, hallgass zenét.
Öltözz visszafogottabban.
Egyébként nem jó az, ha valaki zárkózott akar lenni,mert lehet ,hogy annyira az maradsz,hogy a végén nem fogsz tudni kikecmeregni belőle. :S És nem is nagyon jó, ha valaki zárkózott. :/ Sokan lenézik az ilyen embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!