Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy legyek zárkózottabb?

Hogy legyek zárkózottabb?

Figyelt kérdés
Nem szeretnék köríteni és a részleteket hagyjuk. Szeretnék "kicsit magambafordulni". Tudom hülyének néztek de megvan rá az okom. (Vagy hogy látszódjak úgy mintha begubóztam volna?)
2010. máj. 3. 13:42
1 2
 11/14 anonim válasza:
Pláne hogy szerintem se az emo stílust nem ismered , se akinek szántad:S
2010. máj. 22. 15:18
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha valaki zárkózott, és nem nagyon akar megnyílni egy új társaságban az nem egyenlő azzal,hogy emos....

Sok ismerősöm van aki zárkózott, én is az vagyok, és krvára nem vagyok emos még csak kinézetileg se. És akiket ismerek azok se emosok. ÉS nem azért vagyok zárkózott, mert jajj ilyen a világ, még csak depis sem vagyok, hanem mert ilyen a természetem amin nem tudok változtatni (eddig).

Úgyhogy az emosok elmehetnek a....Tudod hova!...

Egyébként ha zárkózott akarsz lenni ne legyél mindig a középpontba. Úgy értem, inkább csak hallgass megmásokat te ne nagyon beszélj hozzájuk. Persze hozzászólhatsz de legyél szűkszavúbb.

Ülj többet otthon, nézz filmet, rajzolgass, hallgass zenét.

Öltözz visszafogottabban.

Egyébként nem jó az, ha valaki zárkózott akar lenni,mert lehet ,hogy annyira az maradsz,hogy a végén nem fogsz tudni kikecmeregni belőle. :S És nem is nagyon jó, ha valaki zárkózott. :/ Sokan lenézik az ilyen embereket.

2010. máj. 22. 16:38
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm ismét a válaszokat! Nem vagyok "emos" és nem is tervezem hogy az leszek de ha hiszed / hiszitek ha nem tényleg van indokom miért akar "zárkózottabb" lenni amit nem szeretnék leírni. :D
2010. máj. 22. 18:33
 14/14 A kérdező kommentje:
*akarok
2010. máj. 22. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!