Hogy legyek zárkózottabb?
Figyelt kérdés
Nem szeretnék köríteni és a részleteket hagyjuk. Szeretnék "kicsit magambafordulni". Tudom hülyének néztek de megvan rá az okom. (Vagy hogy látszódjak úgy mintha begubóztam volna?)2010. máj. 3. 13:42
1/14 anonim válasza:
Majd itt mi jól megsértegetünk:D
3/14 anonim válasza:
Ne foglalkozz senkivel. Ne menj oda máshoz.
Vigyél valamit (pl mp3,vagy telefon) amivel elvagy magaddal.
Legyél szűkszavúbb. Az általában mindig bejön:D
Ne öltözködj kihívóan.Mert ha valaki kihívóan öltözködik ahhoz sokkal jobban odamennek.
találj ki magadnak valami hobbit, és csak egyedül végezd el ezeket.Pl fotózni,vagy kirándulni.
Most ennyi jutott eszembe majd írok ha még van valami:D
Egyébként én a Zárkózott típus vagyok. Amiket eddig felsoroltam az alapján tuti azt fogják gondolni rólad,hogy magadba forduló vagy.
Remélem segítettem;)
4/14 anonim válasza:
Gondolkozz sokat mindenről. De ezt ne mond el senkinek, csak tartsd magadba. Rendszerezd a gondolataid.
5/14 anonim válasza:
nem hiszem, hogy ez jó ötlet, mert tudod nagyon nehéz lesz belőle kikászálódni, ha ki akarsz mert lehet mások meg fognak utálni szóval ha egyedül akarsz lenni akkor egyedül legyél csak de semmi több ahhoz meg elég az, hogy tényleg nem mész el a meghívásokra, meg otthonülőbb leszel de azért kérlek szépen maradj vidám :)
7/14 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat!
2010. máj. 20. 05:54
8/14 anonim válasza:
Nézz sok sorozatot, én így maradtam egyedül és vagyok bukó és arrogáns.
9/14 anonim válasza:
Hallgass egy csomó depis zenét, nézz sok filmet, azt az energiát amit pörgésbe fordítanál tornázásba vagy futásba fektesd. Én nagyon társas és bulis lény vagyok, de azért néha jól esik ez a kis punnyadás:)
10/14 anonim válasza:
Nem minden zárkózott egyed emos. Tévedésbe ne essünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!