Mi lenne a megoldás?
Egyre inkább úgy érzem, hogy az élet csak teher...Az iskolában minden nap megaláznak, piszkálnak stb...amikor hazaérek délután, hulla fáradtan, anyám akkor is csak ordibálni tud velem...utánna még tanulnom is kell, amivel szintén későn végzek...sosem tudok normálisan aludni, mert félek hogy holnap mi lesz a suliban...kb. Hajnali 2 felé tudok elaludni...fél hatkor kelek.Kezdődik minden előről...Egyre inkább azt érzem, hogy semminek sincs értelme...mindennel próbálkozom, de valahogy nem jön össze semmi...egyátalán miért élek, ha csak nyűglődnöm kell mindennel,és egyszer úgy is meghalok...és nem marad belőlem semmi? Miért ilyenek az emberek, ha nem ártottam senkinek? Néha úgy érzem, az öngyilkosság lenne az egyetlen "megoldás" hogy lekerüljön rólam ez a teher...mit tegyek?
13/l
Miért is kellene másokkal foglakoznod? Nem olyannak kell lenned amilyennek mások elképzelnek. Te egy értékes ember vagy! Az a fontos, hogy legyenek céljaid amik visznek előre és olyan emberek társaságát keresd akik visznek előre és nem vissza húznak. Tudom 13 évesen ez még nehéz mert nem mehetsz el pikk pakk otthonról, de a neten sokan vagyunk. Arra meg, hogy nem sikerül semmi arra csak azt tudom mondani, hogy amit én is olvastam valahol de nagyon tetszik. Mindíg próbáld elérni a csillagokat, ha nemis sikerüllegalább a szarból kivetted a kezed. Ne mindig a negatív dolgokat nézd és ne előítéletekkel indulj a doloknak. Reggel ha felkelsz ne azt nézd, hogy jaj megint mi lesz a suliba, hanem egy új lehetőség ként tekint arra a napra és azt mondogasd magadba mi közbe suliba készülsz, hogy " Ez egy szuper nap lesz."
Hidd el én is voltam szar helyzetbe, de rákellett jönnöm hogy amit érzek az csak attól függ, hogy mire koncentrálom a figyelmemet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!