Miért van ez? Eléggé zavaró:/
Figyelt kérdés
Ha nincsenek velem a barátaim elkezdek gondolkozni és már kb annyira gondolkozok mindenen hogy teljesen elmegy az életkedvem.pontosan én sem tudom miért és olyan rossz.és csak akkor jön vissza ha alszok vagy hasonló.2016. dec. 9. 18:31
1/6 anonim válasza:
Min szoktál gondolkozni? Mert ha rossz dolgokon, persze hogy elmegy az életkedved. Tessék pozitív dolgokra gondolni! :)
2/6 A kérdező kommentje:
De az a baj hogy eléggé pozitív és életvidám vagyok...amikor a barátaimmal vagyok.dee utána nemigazán tudok az lenni:(
2016. dec. 9. 21:45
3/6 anonim válasza:
De kis cuki vagy...
Remélem örök barik lesztek!
Otthon nincs semmi gond?
4/6 A kérdező kommentje:
Csak annyi hogy anyumék most válnak.dee(ez most lehet gonoszan fog hangzani)nem igazán érintett meg...
Amúgy ezt ne vedd sértésnek...de te mindenhol ottvagy?xd majdnem minden ötödik válaszoló te vagy és kb minden nap látom a neved.xd
2016. dec. 10. 08:53
5/6 anonim válasza:
Igen, a gondolkodás okozza a mai világ legtöbb problémáját. Kapcsold be a tv-t és nézd az aktuális műsorokat, a "gondolkodás gondját" rögtön megoldja.
Esetleg vakargasd a telefonodat, sokaknak segít az is.
6/6 anonim válasza:
Kedves Kérdező, igen, az én kérdéseimre is mindig ő válaszol, egy idő után meg felismert a kérdéseimből xdd (első voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!