Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » 17 éves vagyok és félek...

17 éves vagyok és félek sötétségtől, telejesen olyan vagyok mint egy kisgyerek aki nemlétező dolgokat képzel. Mitől lehet? Vagy miért?

Figyelt kérdés

2016. dec. 7. 23:05
 1/8 anonim válasza:
Gyerekkori trauma végett esetleg :s
2016. dec. 8. 09:53
 2/8 anonim ***** válasza:
milyen nemlétező dolgokat
2016. dec. 9. 17:16
 3/8 A kérdező kommentje:
Mumusok, ilyesmi vagod😄😄
2016. dec. 11. 11:28
 4/8 anonim ***** válasza:
mindig nézd meg, ellenőrizd tudatosan, hogy ott van e, a 50. esetnél rájössz, hogy nincs
2016. dec. 11. 17:07
 5/8 anonim válasza:

Én is félek, megszabadulunk együtt tőle?

Hiszek a szellemekben és emiatt félek a sötétben, de tudod "A sötétben r0hadtul nem látsz semmit, hogy a faxba pillantanál meg egy szellemet, amikor még a világosban se látod?!" Vagy mi :'D

Szóval próbáljuk ki, bemegyünk egy holt sötét szobába, ahova bezárjuk magunkat és egy órát ott kell lennünk. Max egy telefonon lévő stopper világíthat, internet, zene, vagy bármiféle nyugtató dolog nem mehet rajta. Kipróbáljuk? :DD

Ui: Lehet, hogy meg fogunk halni, de nem biztos, még magammal szemben is szarkazmust alkalmazok, a franba! :D Remélem ezzel neked is sikerült kicsit viccesebbre venni a témát és már nem félsz annyira! :)

14/L

2016. dec. 13. 13:25
 6/8 anonim válasza:
francba* :'D
2016. dec. 13. 13:26
 7/8 anonim válasza:
régen én is féltem kimenni a konyhába mert sötétvolt mert mindig azt hittem ott áll valaki és egyszerüen belevágtam a közepébe szépen átsétáltam alámpáig tudva hogy megöl vagy elvisz az a valaki de mikor felnyomtam a villanyt semmi és mostmár rögzült hogy no para dark
2016. dec. 22. 22:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Én is 17 vagyok, lassan 18 leszek és én is félek a sötétbe, nem merem lekapcsolni a villanyt ha a lábam a földön van. Nem merem lelógatni a kezem lábam az ágyról, ágy alá se nézek be soha. Szerintem lehet túl élénk fantáziától, kis kori rossz emlék (nekem szerintem közrejátszik) Hiába mondják h tudatosan nézz be az ágy alá, még égő lámpánál se. Egy kicsit enyhül a félelmem ha ott a macskám, mert ő befekszik az ágy alá és akkor lámpánál leszólok neki h jöjjön fel.De szerintem ezen mindenki átesik, csak valaki nagyon hamar kinövi
2017. jan. 10. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!