Van egy ismim a suliba miért ilyen, mindenkivel (az egész sulival)?
Mindenkivel kedves,nyitott,es kb. mindenkivel ugy csinál mintha mióta ismerné,de viszont észre vettem hogy ha ha látja valaki h nem akar vele haverkodni akkor nemis megy oda,es leszarja. Rengeteg haverja,barátai,ismijei vannak..
Mindenki szereti,mert nagyon vicces,kedves,megminden.. Annyira jó neki. :D Én is ilyen voltam de valahogy ilyen...majdnem hogycsak az ellentétje lettem annak ami voltam. :O HOgy legyek énis (nempont olyan) hanem azert jó ha valaki nyitoitt mert ha olyan vissza húzódós fajta vagy nemistudom mi akkor esetleg az aki nem ismer a suliba akkor beképzeltnek hihet..meg ilyesmi..
Bocsi ha van hiba benne de nagyon érdekel. :D:D
12\L
valakin*
-ha
és*
és* (2x)
nem ismeri*
miért lennék nyomorék?! lehet hogy tevagy egy senkiházi szellemileg vissza maradott emberke. EgyEbkEnt NEM arra gondoltam h hogyan legyek népszerü.nem is akarok az lenni xD Nem azokra gondoltam maiket irtatok. mielőtt írnátok h te nyomorék vagy. stb szerintem nem csak arra kellene gondolni amit te szemelőtt tartasz magadnak.Mert nem mindenki érti úgy. mint pl. énsem úgy értettem mind 1 haggyuk
ilyen válaszokat inkább ne. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!