Honvágy, tavaszi depresszió vagy keserűség?
Tavaly augusztusban egy kis városból a fővárosba költöztem "egy jobb élet reményében" a páromhoz. Azóta munkát nem találtam.
Eddig egész jól megvoltam a nagyvárossal, de... Itt a tavasz és haza akarok menni. Süt a nap és nem tudok kiülni egy fa alá és ez teljesen megőrjít.
Nem tudok elmenni senkivel sétálni, vagy csak beülni valahová beszélgetni, mert alig ismerek itt valakit.
Már annyira el vagyok keseredve a magány, a munkanélküliség és a honvágy miatt, hogy szinte minden nap sírok. Hazaköltöznék, de a párom nélkül nem megyek, ő pedig nem jön mert otthon nincs munka. Megértem őt.
De hogy fogadhatnám el, hogy a fővárosban kell maradnom, mert otthon sem lesz jobb, sőt? Már egyszerűen undorodom ettől a várostól. Félek, hogy depressziós leszek a végén.
Adjatok tanácsot, mit tegyek. Akármelyik problémával kapcsolatban írhattok!
Nagyon köszönöm!
22 N
Sajnállak. :/ Egy nyugisabb helyre, egy kertes házba nem tudtok kiköltözni? Vagy erre nincs lehetőség?
Írtad, hogy alig ismersz valakit. A környéken ismerkedj meg az emberekkel. :)
Nem sokat segítettem, bocsi.
Sajnos nem tudunk költözni. Egy fizetésből élünk. Biztos jobb lenne, ha lenne munkám, de úgy érzem, az érzéseim ezt is befolyásolják.
Nincsenek céljaim, fogalmam sincs hogy milyen területen dolgoznék szívesen.
Főleg azért is van ennyire honvágyam, mert nagy családban nőttem fel, nem szoktam a magányhoz. Teljesen kétségbe vagyok esve.
Köszönöm a válaszaitokat. Megpróbálom összeszedni magam. Mert muszáj lesz.
Szívesen hazamennénk mindketten (a párom is ott nőtt fel,ahol én), de 65.000 Ft-os fizetésért? Tudom, van akinek annyi sincs, de most több mint a dupláját keresi.
Úgy tervezzük, hogy pár évig gyűjtögetünk aztán hazamegyünk, de nem gondoltam hogy ilyen nehéz lesz elviselnem a várost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!