Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek ez nagyon ciki?...

Szerintetek ez nagyon ciki? Normális válaszokat szeretnék.

Figyelt kérdés
14 éves vagyok és nem tudok elszakadni a babáktól. 11 éves voltam, amikor kitaláltam egy ,,tök jó" játékot és azóta folyamatosan játszom a játékbabákkal, de nem barbie-kkal! Bulizni szoktam, viszont sok lánnyal ellentétben, ebben a korban mé szűz vagyok, és még nem is akarom elveszíteni. Szerintetek hogy nőjjek fel? Nagyon idegesít :S
2010. ápr. 30. 20:10
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gáz :) Ennyi idősen én is babáztam, bár én Barbie-ztam :) Sőt, ha megyünk valahova, még most is (23 évesen) leragadok a BArbie-babáknál, és kielemzem, hogy melyik miért tetszik, és melyik miért nem :) Párom a játékautókat és modellkamionokat nézegeti, pedig ő már 33 éves :)
2010. ápr. 30. 21:05
 12/20 anonim ***** válasza:
én legszívesebben most is barbie-znék, csak nem merem mondani anyukámnak, hogy hozza le a padlásról, én meg nem merek felmenni. am nem gáz. babázz, ameddig jól esik és én nem garantálom, hogy leszoksz róla, de sose bánd :)
2010. ápr. 30. 21:51
 13/20 anonim ***** válasza:
elfelejtettem, hogy 16/L :)
2010. ápr. 30. 21:52
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

De aranyos... ahogy olvastam, megmosolyogtattál legbelül. Attól, hogy a barátnőid -vagy nem tudom kijeid- már nem szüzek, neked sem kell elveszíteni feltétlenül. Az a jó, ha még az vagy...

Lényegében, ilyennek kéne lennie egyegészséges 14 évesnek... Nem kell szerintem szégyellni. Bár, jobb ha a te kis titkod maradna, és csak olyanokkal osztanád meg, akikben tényleg megbízol. Gyakran velem is volt olyan, hogy sok dolgomból gúnyt űztek, és probléma lett belőle, de ez az én esetem...

Aranyos elfoglaltság, és van ami lekössön... megunod idővel. És csak mosolyogj... :)

2010. ápr. 30. 22:57
 15/20 A kérdező kommentje:
oké, köszönöm, tényleg nagyon megnyugtató :)
2010. máj. 1. 09:50
 16/20 anonim ***** válasza:
Az egyáltalán nem baj, hogy 'még' szűz vagy. Ebben a korban ez a normális. Ne akard még elveszíteni, csak mert a barátaid azt mondják. :) A babás dologra meg csak annyit mondok, hogy nyugodtan csináld, ez csak egy hóbort. :)
2010. máj. 1. 15:32
 17/20 anonim ***** válasza:
hát én még 19 éves koromban is előettem a barbikat,és nem is volt ciki..a mai napig egy csomó plüsscicával alszunk a pasimmal,és néha kicsit játszunk is velük..szerintem tök jó,mert mi soha nem akarunk felnőttesen viselkedni főleg otthon..és sokat játszunk együtt is,hogy fogócskázunk,meg csikizzük egymást,meg nyávogunk,és fújunk egymásra,nekünk ez nem ciki,pedig 24!!! évesek vagyunk,és együtt is lakunk.épp most repítette ide az egyik kiscicát.. :DDD szép a szerelem..és mi jól megtaláltuk egymást..örökké ilyenek leszünk,nem szeretnénk megfásulni...
2010. máj. 1. 21:44
 18/20 anonim ***** válasza:
ja,és ezek a lányok is tuti előveszik a régi játékokat,csak senkinek nem mondják meg,mert azt hiszik,aki nem játszik az a menő..nálam sosem volt ilyen..én mindíg bevallottam,hogy azért néha előveszem a barbikat,és akkor ők is mondták,hogy igazából néha ők is előveszik..szal ennyi..
2010. máj. 1. 21:46
 19/20 anonim ***** válasza:

Én meg 16 évesen meséket nézek és olvasok, mert azok megnyugtatnak! És nem ciki, egyáltalán, attól még ugyan olyan fiatal vagyok mint a többi! Ez olyan, ha le lúzeroznál valakit aki lovagol mert neki ez a hobbija..

:)

2010. máj. 2. 20:03
 20/20 anonim ***** válasza:

22:57-es vagyok.

Én még a mai napig nézek meséket, ha úgy van, mert valahogy jobb szórakozás, mintha valami ismeretterjesztőt nézek -de azt is szeretem-. Ámde, itt netten már nem nagyon találom meg az öreg kedvenceimet...

2010. máj. 3. 07:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!