Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek ez nagyon ciki?...

Szerintetek ez nagyon ciki? Normális válaszokat szeretnék.

Figyelt kérdés
14 éves vagyok és nem tudok elszakadni a babáktól. 11 éves voltam, amikor kitaláltam egy ,,tök jó" játékot és azóta folyamatosan játszom a játékbabákkal, de nem barbie-kkal! Bulizni szoktam, viszont sok lánnyal ellentétben, ebben a korban mé szűz vagyok, és még nem is akarom elveszíteni. Szerintetek hogy nőjjek fel? Nagyon idegesít :S
2010. ápr. 30. 20:10
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem baj! Az lenne a baj, ha összeállnál fűvel-fával. Elméletben ilyennek kellene lenni a veled egykorú lányoknak. Hidd el, eljön majd az az idő, amikor, csak úgy megunod majd a babákat, és kész. Ahogy gondolom, nem tudják az ismerőseid, szégyellnivalónak érzed?! Ez sem gond, pláne, ha ők olyan "nagymenők" már. Szóval ne idegesítsd magad ezen.

22/L

2010. ápr. 30. 20:15
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

szrintem határozottan jó hogy még babázol.:D

14 évesen még tökre ráérsz lefeküdni vkivel.

2010. ápr. 30. 20:16
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
szia. szerintem se baj... de olvasd el AZ ötödik Sally c. könyvet:)
2010. ápr. 30. 20:19
 4/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megnyugtató válaszokat! Igazatok van, és megnyugodtan :) Ja és felpontoztam mindenkit :)
2010. ápr. 30. 20:20
 5/20 anonim válasza:
Ha a felnövéssel a "szüzességed elvesztésére" gondolsz, akkor nem. Ne siesd el.. Ráérsz! :D Hidd el, jobban megfognak érte becsülni később, ha "rendes" lány leszel :D Legyél te is azon pár lány között, akik normálisak.. kevés van belőlük! >< Amúgy a babázást vagy mit.. biztos meg fogod unni.. De nem kell róla csak azért leszokni, mert a nagymenők azt mondják (vagy mondanák) rá, hogy "égő".. Most miért? Én animét nézek.. Sok "menő" rosszalló pillantásokat vet rám érte... ÉS?! :D Nekem tetszik, és kész.. F/16
2010. ápr. 30. 20:21
 6/20 anonim ***** válasza:
Mit szoktál a babákkal játszani?
2010. ápr. 30. 20:21
 7/20 A kérdező kommentje:

Igazad van! ÉN is szertem az anime-ket.

Amúgy nem az a lényeg mit játszom velük, hanem hogy játszom velük, úgy mint más lány.

2010. ápr. 30. 20:23
 8/20 anonim válasza:
Ott a pont ;) Úgy, mint más lány... szóval nem kell szégyellni! (20:21 voltam)
2010. ápr. 30. 20:27
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
én is babáztam még 14 évesen, és semmi bajom nem lett tőle. Nekem 14 évesen született az öcsém és a kinőtt ruháit elkunyiztam a babámnak, átalakítottam. Közben már volt barátom, aki előtt ezt titkoltam, de még 17 évesen is egy másik rongybabával aludtam. Sőt vittem magammal minden nyaralásra. Most 39 éves vagyok, 2 gyerekkel, és már nem babázok, de néha simsezek.:))
2010. ápr. 30. 20:32
 10/20 anonim ***** válasza:
én még 8 évesen cumiztam:D , mégis felnőttem, nem baj az ha 14 évesen babázol, az meg főleg, h még szűz vagy, az ráér még legalább 3-4-5 évig
2010. ápr. 30. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!