Szerintetek ez gáz? (Bővebben lent. ) Politikával kapcsolatos a dolog.
Az a helyzet, hogy semmilyen szinten nem érdekel a politika. Soha nem voltam szavazni életemben. Ha valakivel erről beszélek, rögtön lefikáz, hogy hülye vagyok, meg hogy biztosan XY párttal szimpatizálok, csak letagadom. Pedig nincs semmi ilyesmiről szó, egyszerűen nagy ívben teszek a politikára, nem érdekel. A szüleim ezt elfogadták, ők járnak szavazni, de engem nem kényszerítettek semmire.
Múltkor, a választások előtt a Páromék szomszédasszonya megkérdezte, hogy megyek-e szavazni. Mondtam, hogy nem, mert egyáltalán nem izgat a téma. Erre ő: "Akkor te kommunista vagy? Nem vagy hazafi? Nem vagy magyar? Nem szégyelled magad?!" Köpni-nyelni nem tudtam. Hiába mondtam, hogy egyik párttal sem szimpatizálok, egyáltalán nem érdekel a politika, ő csak kötötte az ebet a karóhoz, hogy de, én kommunista vagyok, csak titkolom. Lejáratott az egész család előtt. Persze a Párom mondta, hogy ne foglalkozzak vele, nyugodjak meg, de azóta mások is mondták, hogy hülye vagyok, mert a polgári jogaimmal élnem kell, de...akkor sem érdekel a politka és nem fogok szavazni a jövőben sem.
Tényleg ennyire gáz, hogy nem érdekel a dolog? Miért hülyéz le mindenki, miért nem tartják tiszteletben a döntésemet?
A Kanadában élő barátnőm ezt írta a Facebook-os adatlapjára:
Politics sucks :)
ennél bővebben nem kell ezt kifejteni :D
04-30 14:46
Igazad van. Ment a felpontozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!