Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek ez gáz? (Bővebben...

Szerintetek ez gáz? (Bővebben lent. ) Politikával kapcsolatos a dolog.

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy semmilyen szinten nem érdekel a politika. Soha nem voltam szavazni életemben. Ha valakivel erről beszélek, rögtön lefikáz, hogy hülye vagyok, meg hogy biztosan XY párttal szimpatizálok, csak letagadom. Pedig nincs semmi ilyesmiről szó, egyszerűen nagy ívben teszek a politikára, nem érdekel. A szüleim ezt elfogadták, ők járnak szavazni, de engem nem kényszerítettek semmire.

Múltkor, a választások előtt a Páromék szomszédasszonya megkérdezte, hogy megyek-e szavazni. Mondtam, hogy nem, mert egyáltalán nem izgat a téma. Erre ő: "Akkor te kommunista vagy? Nem vagy hazafi? Nem vagy magyar? Nem szégyelled magad?!" Köpni-nyelni nem tudtam. Hiába mondtam, hogy egyik párttal sem szimpatizálok, egyáltalán nem érdekel a politika, ő csak kötötte az ebet a karóhoz, hogy de, én kommunista vagyok, csak titkolom. Lejáratott az egész család előtt. Persze a Párom mondta, hogy ne foglalkozzak vele, nyugodjak meg, de azóta mások is mondták, hogy hülye vagyok, mert a polgári jogaimmal élnem kell, de...akkor sem érdekel a politka és nem fogok szavazni a jövőben sem.

Tényleg ennyire gáz, hogy nem érdekel a dolog? Miért hülyéz le mindenki, miért nem tartják tiszteletben a döntésemet?

2010. ápr. 30. 08:50
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
...egyébként egy 24 éves lány vagyok.
2010. ápr. 30. 08:52
 2/12 anonim válasza:

egyesek átestek a ló túloldalára ezzel a nagy hazafisággal. egyre többen.

ne törődj velük, csak paranojások.

2010. ápr. 30. 08:55
 3/12 anonim ***** válasza:

Azthittem én vagyok az egyedüli aki így van ezzel, de örülök,hogy nem:)))

Én sem voltam még sosem, 2 évvel vagyok fiatalabb mint te.

Nem tartozom egyik párthoz sem,megvan mindről a rossz véleményem.Nem verem a mellem,hogy magyar vagyok a politikában,de büszke vagyok rá és szeretem terjeszteni a kultúránkat.De ennyi.

Ne idegeskedj, mert minek.Gondoljanak azt rólunk amit akarnak,mi másképp vagyunk magyarok mint ők.

Nekem múltkor azt mondták,hogy milyen gonosz vagyok,mert ha nem megyek el szavazni akkor az olyan mintha tojnék az ország jövőjére.Milyen jövőre?Az összes párt együtt van amúgy,csak kifelé mást mutatnak, de tudjuk jól,hogy arra megy ki a játék,hogy pénzzel tömjék meg a zsebüket, a köznépre tojnak.

Van aki ezt nyíltan ki is mondta

2010. ápr. 30. 09:02
 4/12 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok ezzel... Nem csak nem érdekel de egy szót sem értek belőle. Mondjuk nem is nyafogok soha hogy nem tetszik az ország szóvalszerintem jogom van hozzá.
2010. ápr. 30. 09:04
 5/12 anonim ***** válasza:

ha legközelebb kérdeznek, mond azt, hogy ez magányügy, semmi közük hozzá.

ha tudod, hogy hülyén reagálnak az emberek, minek nekik megmondani? ha meg megmondod, min vagy meglepődve?

2010. ápr. 30. 09:08
 6/12 anonim ***** válasza:
Igen tényleg probléma, mert, ha olyan intézkedést hoznak ami nem tetszik te leszel aki a legjobban szájal.
2010. ápr. 30. 09:16
 7/12 anonim válasza:
Szerintem elég baj, hogy így gondolkodsz, de ez akkor is a te döntésed, senki nem szólhat bele. Talán a következő választásig te is megérted miért is fontos, hogy elmenj szavazni akárkire. Nem kell, hogy érdekeljen a politika. A saját sorsod és az ország jövője van 1 icipcit a kezedbe adva ilyenkor, érdemes élni vele. Így később, esetleg jogosan reklamálsz. De ha el sem mégy...
2010. ápr. 30. 09:41
 8/12 A kérdező kommentje:
Soha semmiért nem nyafogok, amióta élek, nem sok olyan dolog változott az életemben, amiért a politikát okolhatnám.
2010. ápr. 30. 10:06
 9/12 A kérdező kommentje:
Amúgy sem vagyok egy panaszkodós ember, semmiért ne szoktam hisztizni. Kicsi koromban is ilyen voltam.
2010. ápr. 30. 10:14
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Én is ilyen vagyok. Amúgy ha elmegy a háromnegyed magyarország szavazni, akkor én minek menjek? :)

Amúgyis a politikusok semmit nem adtak magyarországnak, inkább saját zsebre jáccanak. szerintem szégyen ez a szakma. - erre a mondatra nem kell föl háborodni, ez csak az én véleményem. :)

Amúgy ha erről kérdeznek, mondd nekik azt,hogy:

- Miért szeretnéd tudni?:)

- Miért szavazzak?:)

- Magyar vagyok, magyar eszem van. Ami azt mondja, hogy ne tegyem tönkre az országot ezekkel a kapzsi politikusokkal. ;)

De akármilyen kritikát kapsz, mosolyogj kedvessen.Azt minden ember utálja. :)

2010. ápr. 30. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!