Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csináljak, ha a barátnőm...

Mit csináljak, ha a barátnőm túlságosan rámakaszkodik? Nem hagy kibontakozni.

Figyelt kérdés
Az osztályba csak ő vele vagyok, pedig annyira szeretnék a többiekkel is a suliban. Oké, az osztálytársaim idegesítőek, de ő is. Csak ő a legnormálisabb, és vele tudok lenni. pedig olyan sok jó fej gyerek van a suliba. Nem lehetek egy percre sem egyedül. Mindig ott lóg a nyakamon. Szeretnék zenélni, de fogadjunk hogy oda is kísérgetne! Jajj már komolyan megfolyt segítsetek! veletek volt már ilyen? hogy oldottátok meg?
2010. ápr. 29. 17:39
 1/7 anonim ***** válasza:
Beszélj vele őszintén.Mond el neki,hogy ne lógjon folyton rajtad:)
2010. ápr. 29. 17:46
 2/7 A kérdező kommentje:
De neki nincsenek barátai. Olyan kis depis. De máár annyira idegesít, hogy lehet beszélek vele. és ott mit mondjak? "Szia! Figyelj csak! Egyre jobban idegesítesz, és kezdelek megutálni. Nagy baj lenne, ha nem szólnánk egymáshoz? Oké, köszi"
2010. ápr. 29. 17:51
 3/7 anonim ***** válasza:

Velem is némiképp hasonló volt a helyzet.A volt legjobb barátnőmmel egy időben elválaszthatatlanok voltunk,mindig együtt lógtunk,olyanok voltunk,mint a testvérek.A probléma csak az volt,hogy mindig ő akart a középpontban lenni,mindig vele kellett foglalkozni,mindig csak az ő problémáiról volt szó.Ennek érdekében elég gyakran produkálta magát.Úgy éreztem,hogy az egyáltalán nem is érdekli,hogy velem mi a helyzet,mintha csak arra kellettem volna neki,hogy legyen valaki,aki csak vele foglalkozik.Aztán kezdett olyan irányba megváltozni,ami nekem már végképp nem tetszett...Szóval végül teljesen eltávoludtunk egymástól,persze engem okolt,hogy ennek a barátságnak a szétesése az én hibám volt.Hiába magyaráztam neki,hogy egy barátsághoz,és annak megromlásához két ember kell.Két év telt el azóta,mostanában néha találkozunk,dumálunk egy kicsit,meg ilyenek,de csak felszínes dolgokról.Tartózkodó a viszonyunk,de én nem bánom már,hogy végül így alakult.

Szóval,csak azt tudom mondani Neked,hogy ha egy barátságban van valami baj,akkor az előbb-utóbb kibukik.De ez mindkét félen múlik,szerintem ezt kell vele megértetned.

2010. ápr. 29. 18:32
 4/7 anonim ***** válasza:

húh hát nekem is volt ilyen :)

először még minden jó volt, nagyon jóban voltunk, de aztán engem is kezdett megfolytani a legjobb barátnőm, ahogy te is írtad :S de szerencsére a csajnak volt egy másik legjobb barátnője, és én inkább vele lettem nagyon jóban, akkor már 3an voltunk így jó barátnők, de végül az lett, h már folyton kibeszéltük az egyre folytogatóbb csajt, és otthagytuk :) úgyértem nem hívtuk sehova, ketten mentünk inkább. aztán a csaj rájött h gáz van, volt 1 órás beszélgetésünk (nem vita vagy veszekedés hanem mély beszélgetés hogy hogyan szerezhet új barátokat ilyesmi) és azóta hozzá illő bnői vannak :) szóval lehet hogy megsértettük, de legalább nem élünk "nyomásban" :D

azt tudom ajánlani, hogy csatlakozz egy másik társasághoz, és nézd őt levegőnek :))) aztán majdcsak lekopik... remélem :)

2010. ápr. 29. 18:46
 5/7 anonim ***** válasza:
18:32 vagyok.Még azt fűzném hozzá,hogy én is olyan vagyok,aki nehezen érvényesíti a saját akaratát,ezért is nyomott el a volt legjobb barátnőm.De van egy pont,amikor az embernek igenis a srkára kell állnia,és a saját életét élnie.Nem lehetsz örökké a saját életed "mellékszereplője".Akármilyen kellemetlen is,ha nem teszed meg az első lépéseket,akkor ez soha nem fog megváltozni.
2010. ápr. 29. 21:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Az egyenes beszéd mindig győz. Bármi is legyen a vége, úgy lesz a legjobb.
2010. ápr. 30. 03:10
 7/7 A kérdező kommentje:
No új helyzet van. Jön a suliban az én igazi régi barátnőm, és jövőre jön. Mit tegyek? De nem a mi osztályunkba... Jajj. Így jobbak a lehetőségeim? vagy tök ugyan az a helyzet?
2010. jún. 3. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!