Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért ilyen szemét velem ez a...

Miért ilyen szemét velem ez a gyerek?

Figyelt kérdés

Már annyira elegem van belőle... Egy suliba járunk, ő hatodikos, én nyolc...és folyton beszólogat, annyira idegesít már, hogy az hihetetlen. Nagyon nagy a pofája. Miért? Átlagos lány vagyok, jól tanulok, nem is vagyok csúnya, általában csöndben maradok, de mindig beszólogat. HA megszólalok, és nem is hozzá szólok, hanem a barátnőmhöz, akkor is cukkol. Soha nem ártottam neki, nem is igazán ismerem, csak látásból, de akkor is piszkál. Miért?

14/L

2010. ápr. 29. 17:34
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
fiú... hát remélem is, hogy megteszi a hatását :D
2010. ápr. 30. 17:40
 12/13 anonim ***** válasza:
Kezd el Te is oltogatni őt!Pár jó visszaszólás és befogja a száját:)
2010. máj. 2. 13:42
 13/13 anonim ***** válasza:
Lehet azért piszkál,mert nagyobb vagy és nagymenőnek akar látszani az oszt.társai előtt,hogy nagyobbakat piszkál és tényleg mond meg neki h nem igy kell csajozni és h álljon le,mert még jobban megszégyenited te ha akarod ;) de lehet h simán tetszel neki és beakarja bizonyitani h ő egy jó srác neked.Nekem is igy volt csak az osztályomba járt és a barátnőm mondta meg neki h "hé nem igy kell csajozni"..durva volt de még mindig röhögök rajta :))
2010. máj. 2. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!