Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért ilyen szemét velem ez a...

Miért ilyen szemét velem ez a gyerek?

Figyelt kérdés

Már annyira elegem van belőle... Egy suliba járunk, ő hatodikos, én nyolc...és folyton beszólogat, annyira idegesít már, hogy az hihetetlen. Nagyon nagy a pofája. Miért? Átlagos lány vagyok, jól tanulok, nem is vagyok csúnya, általában csöndben maradok, de mindig beszólogat. HA megszólalok, és nem is hozzá szólok, hanem a barátnőmhöz, akkor is cukkol. Soha nem ártottam neki, nem is igazán ismerem, csak látásból, de akkor is piszkál. Miért?

14/L

2010. ápr. 29. 17:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
mert tetszel neki
2010. ápr. 29. 17:36
 2/13 anonim ***** válasza:
Mert,egy f.sz! Játszd el,hogy tetszik neked a beszólogatása és akkor ideges lesz:D de az is lehet ,hogy bejössz nekiXD
2010. ápr. 29. 17:37
 3/13 anonim ***** válasza:
Igen csak az előzőhöz csatlakpzom MERT TETSZEL NEKI :)
2010. ápr. 29. 17:38
 4/13 anonim ***** válasza:

Én is csatlakozom!:)

Tetszel neki!!

2010. ápr. 29. 17:39
 5/13 A kérdező kommentje:
Én nem tudom... Tudjátok az a menő deszkás gyerek. Gazdagok is állítólag, mi nem vagyunk azok, de azért szegények sem, mi jól élünk, átlagosan. Mindig az osztálytársaimmal van, é még ha normálisan szeretnék neki mondani valamit, hogy add ide nekem a labdát légyszi (mert gyógytesire járok vele gerinc baj miatt ) akkor is barom -.-
2010. ápr. 29. 17:47
 6/13 anonim ***** válasza:
neked is tetszik gondolom
2010. ápr. 29. 17:52
 7/13 A kérdező kommentje:
Nem jól gondolod :D Nem azt mondom, hogy ronda gyerek, sőt még helyes is. De egyrészt hatodikos, másrészt engem idegesít, és túl nagyképű.
2010. ápr. 29. 19:14
 8/13 haggyámán ***** válasza:

Az lényegtelen, hogy hatodikos.

Lehet, hogy tényleg tetszik neked mélyen, általában korod beli lányok az ilyen fiúkat kedvelik.

Amúgy az se elképzelhetetlen, hogy csak unatkozik, nincs kin kiélnie magát, és ettől ő most "menő". Na erről megvan a magam véleménye. De majd kinövi, bár ez most rajtad nem segít.

Szerintem próbálj meg vele normálisan beszélgetni, vagy egy nagyobb társaság előtt közvetlen kérdezz rá, hogy:"Azért nem hagysz, mert tetszem neked? Nem így kell csajozni".

Szerintem ez eléggé letörné a kedvét.

2010. ápr. 29. 21:00
 9/13 A kérdező kommentje:
Nekem más tetszik :) 100%, hogy ő nem. már majdnem össze is jöttem vele, csak átvágott egy kicsit az a fiú aki tetszik, szóval most így jó nekem. :)
2010. ápr. 29. 21:06
 10/13 anonim ***** válasza:

nehagyd már hogy egy hatodikos keménykedjen neked. húzzál oda k*rd pofán és szólj be vmi keményet, de ne menyj el utánna mert téged fognak hülyének nézni:D nézz a szemébe aztán elkezd pattogni (fiúról van szó ugye?) akkor meg röhögd ki hogy egy lányt bántanál te gyökér. stb..

ha lány akkor meg megsértődik és elfut v vmi:D

14/f

2010. ápr. 29. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!