Miért ilyen szemét velem ez a gyerek?
Már annyira elegem van belőle... Egy suliba járunk, ő hatodikos, én nyolc...és folyton beszólogat, annyira idegesít már, hogy az hihetetlen. Nagyon nagy a pofája. Miért? Átlagos lány vagyok, jól tanulok, nem is vagyok csúnya, általában csöndben maradok, de mindig beszólogat. HA megszólalok, és nem is hozzá szólok, hanem a barátnőmhöz, akkor is cukkol. Soha nem ártottam neki, nem is igazán ismerem, csak látásból, de akkor is piszkál. Miért?
14/L
Én is csatlakozom!:)
Tetszel neki!!
Az lényegtelen, hogy hatodikos.
Lehet, hogy tényleg tetszik neked mélyen, általában korod beli lányok az ilyen fiúkat kedvelik.
Amúgy az se elképzelhetetlen, hogy csak unatkozik, nincs kin kiélnie magát, és ettől ő most "menő". Na erről megvan a magam véleménye. De majd kinövi, bár ez most rajtad nem segít.
Szerintem próbálj meg vele normálisan beszélgetni, vagy egy nagyobb társaság előtt közvetlen kérdezz rá, hogy:"Azért nem hagysz, mert tetszem neked? Nem így kell csajozni".
Szerintem ez eléggé letörné a kedvét.
nehagyd már hogy egy hatodikos keménykedjen neked. húzzál oda k*rd pofán és szólj be vmi keményet, de ne menyj el utánna mert téged fognak hülyének nézni:D nézz a szemébe aztán elkezd pattogni (fiúról van szó ugye?) akkor meg röhögd ki hogy egy lányt bántanál te gyökér. stb..
ha lány akkor meg megsértődik és elfut v vmi:D
14/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!