Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » 14/L vagyok, és az utóbbi...

14/L vagyok, és az utóbbi időben mindenben a legjobb barátnőm utánzom. Most nyitott itt egy témát, úgyhogy én is. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Most fogunk középsuliba menni és ő elhatározta, hogy +tanul spanyolul erre én is. A másik, nagyon megtetszett neki a gördeszkázás és azt is szeretné megtanulni, erre én is egyből deszkázni akarok.
2010. ápr. 28. 22:09
 1/10 anonim ***** válasza:
Ez termsézetes, csak ne vidd túlzásba. Hogyha meglátsz rajta valamit és megtetszik az nem feltétlen utánzásd, csaké pp ott tetszett meg. mindenki "ellesi" valahonnan az ilyen dolgokat. Csak igyekezz ne mindenben leutánozni emrt az már kellemtlenné válik.
2010. ápr. 28. 22:13
 2/10 anonim ***** válasza:
majd kinövöd (de ha ugrik a kútba, te ne...!)
2010. ápr. 28. 23:14
 3/10 anonim ***** válasza:

sztem nincs vele baj, ha legalább annyi dologban vagy egyedi, mint amennyit másolsz.

14f

2010. ápr. 29. 12:02
 4/10 anonim ***** válasza:
14 évesen nemgond hogy ugy viselkedsz mint egy ovodás majom.5-6-7 év múlva már semmi ilyen problémád nem lesz mert felnőtt ésszel nem fogsz ilyet csinálni. 18/f
2010. ápr. 29. 15:20
 5/10 anonim ***** válasza:
Ja, csak ezzel k.urvára fel tudod b.aszni a barátnőd agyát. velem pont ez a helyzet, csak engem utánnoznak, és már elviselhetetlen!!!!!!!!!
2010. ápr. 29. 17:44
 6/10 anonim ***** válasza:
Amugy ha szerencséje van akkor más középiskolába vesznek fel téged meg azt a másik ovist azt ugy nemnagyon fogod már utánozni.
2010. ápr. 30. 12:04
 7/10 anonim ***** válasza:
én olvastam az előző kérdésed, csak az utánzott barátnő szemszögéből. végülis melyik vagy amúgy?
2010. ápr. 30. 19:32
 8/10 anonim ***** válasza:
14évesen azért már gáz, ha ezt csinálod.
2010. máj. 1. 17:28
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy ilyen oldalra minek ír olyan idióta barom mint te!( már bocs a kifejezésért) Az utolsó kommentelőnek üzenem, hogy ennek a kérdésnek semmi köze az előző kérdéshez az utánzott szemszögéből nézve. Ebben 1000%-ig biztos vagyok ugyanis az előző ilyen kérdést én írtam! A kérdezőnek pedig üzenem, hogy szórakozzon mással!!!!
2010. máj. 7. 14:49
 10/10 anonim ***** válasza:
leszbikus
2011. ápr. 4. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!