Ezek most mit jelentenek?
Szia!
Szerintem olvasd el a Mennyei prófécia című könyvet! Segíteni fog, ha megérted...
Hiszel mondjuk Istenben, vagy valami hasonlóban? Mert akkor kérhetnéd, hogy adja meg a biztonságérzetet. Meg aztán nem félnél, ha lenne valami vgy valaki, akiről tudnád, hogy vigyáz rád. Én pl. csak azért mertem a volánhoz ülni mert kértem az őrangyalt, hogy vigyázzon rám. Kapásból két másik példát is írhatnék, hogy hogyan menekült meg valaki balesetveszélyes helyzetben. Magabiztosabb is lennél mindenben.
De ha nem tudsz hinni ilyesmiben, akkor magadat próbáld úgy nézni, mintha te egy külső szemlélő lennél, vagy egy psichológus, és kérdezgesd magadtól, hogy mióta van benned a félelem, a zárkózottság.
És még egy : Lo suisa L. Hay könyve,az Éld az Életed, segíthet. A könyv közepetáján szó van arról, hogy készíts táblázatot a gyerekkorod szereplőiről, szülők, nagynénik, tanárok, szomszédok, testvérek, stb, hogy ki mire tanított, mivel ijesztgetett, (esetleg épp azzal, hogy bűmös vagy, és Isten megbüntet), - mindezt nem tudom pár sorban leírni, érdemes megkeresned ezt a könyvben.
Mindamellett az előttem szóló is jó könyvet ajánlott, ezek a könyvek sokat segítenek.
Volt egy fiú osztálytársam, hihetetlenül gátlásos volt.Szerelmes volt belém, próbáltam nyitotttabbá tenni, segíteni neki, de csak nagyon picit sikerült fordítani rajta. Volt olyan, hogy együtt tanultunk, nekem felmondta a tételt, pipecül tudta. Aztán mikor odakerült a sor akkora karót kapott, hogy csak úgy karcolt...mert nem mert megszólalni!!!!Gyönyörűen rajzolt, hihetetlen tehetséges volt, így bontakozott ki.
Hidd el, egy csiszolatlan gyémánt vagy. Tudd, hogy ameddig arra gondolsz, hogy félsz, szorongsz, és senkiben nem tudsz bízni, addig blokkolod magad. Először saját magaddal kell jóban lenned, aztán szép lassan nyitni. Ajánlom Neked a Titok c. könyvet vagy dvd-t, abban minden ott van feketén-fehéren. A lényeg:amit gondolsz azt vonzod be magadnak. Fejben dől el. Ameddig Te szerencsétlennek láttatod magad, addig mások annak fognak látni. Nem tudom szoktál-e chatezgetni, de szerintem kezdésnek az jó lenne. Rájönnél, hogy az emberek nem harapnak ám rögtön.
Sok sikert. Ha úgy érzed tudok neked segíteni, akkor írj privit.
Szerelem szex
randizás
keresőbe bemásolni: Fiuk, lányok, mi a véleményetek?
Nem muszáj válaszolni, de szerintem mindenképpen érdemes, meg tanulságos mindenki számára elolvasni, pláne a végét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!