Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezek a mondások mit jelentenek?

Ezek a mondások mit jelentenek?

Figyelt kérdés

1 Amit nem lát a szem, azért nem fáj a szív .

2 Aki FARKASSAL él,vele együtt ordít.

3Zord külső mögött érző szív rejtőzik,

2011. aug. 1. 13:37
 1/6 anonim ***** válasza:
83%

Omg..

1. Ha nem tudsz róla nem is fáj.

2. Olyan leszel amilyenek a veled együt élők.

3. Nem ugyanaz vagy belülről mint kívülről..

2011. aug. 1. 13:42
 2/6 anonim válasza:

Az első azt jelenti, hogy ha a párod megcsal vagy valami olyasmit csinál ami nemtetszik neked vagy nem szeretnéd h megtegye , de még is megteszi de te nem tudszróla az nem fáj. Szal amiröl nemtudsz az nem fáj

A hármas az azt jelenti ,hogy akármennyire is ellenszenvesnek tünik valaki legbelül ő is érző szívü ember csak ritkán mutatja ki az érzelmeit

A másodikat még nem halottam !

2011. aug. 1. 13:43
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem az első azt jelenti,hogy amit nem tudunk az nem fáj.Azaz amit nem látunk,azért nem fog fájni a szívünk.A második szerintem az hogy ha olyan emberrel élsz együtt aki egy idióta,akkor ne csodálkozz ha te is az leszel.A harmadik pedig szerintem kb olyan mint a hamu alatt lapul a tűz,azaz hogy nem minden az aminek látszik.Lehetsz te kívülről akármilyen,ha belül érző szíved van.

Na most gyorsan összedobtam,hogy szerintem mi mit jelent.Remélem tudtam segíteni...:)

2011. aug. 1. 13:43
 4/6 anonim ***** válasza:

1. Amit nem tudsz, az nem is fáj.

3. Szerintem adja magát. Mit nem értesz?

2. Nem nagyon hallottam még. Szerintem lehet az is, hogy ha erőteljes, erőszakos (nem feltétlenül fizikailag) emberrel élsz, vagy Te is olyan leszel, vagy szenvedsz tőle.

2011. aug. 1. 13:44
 5/6 anonim ***** válasza:

1:Amiről nem tudsz, az nem fáj. Pl: a párod csal téged, de nem tudsz róla, addig boldog vagy, ha megtudod, az olyan, mintha szíven szúrtak volna.

2:Hasonló ahhoz a mondáshoz, h aki korpa közé keveredik, azt megeszik a disznók, olyanra utal, h a csoporthoz tartozásod bizonyos viselkedést vonz magával, ergo hasonlóképp viselkedsz, felveszed a szokásaikat.

3:Azért mert valaki kifelé nem érzelgős típus, nem sír, ha állatkölyköket lát a TV-ben, nem érzékenyül el egy csöpögős szerelmes filmen, attól még lehet érzékeny, lelkizős, de csak a közvetlen környezetében mutatja ki.

Vagy akár ott sem, de belül szenved, együtt érez, kimutatni nem tudja.

2011. aug. 1. 13:44
 6/6 anonim ***** válasza:

1. Amiről nem tudsz, az nem zavar.

2. Aki - pl- egy bunkóval él, vagy bunkó családban nő fel, az idővel maga is azzá válik.

3. A szigor, vagy kritikus viselkedés is szolgálhatja a javadat, ha őszinte embertől kapod, és szeretetből próbál a helyes irányba terelni.

Kb. ilyesmi, szerintem:-))

2011. aug. 1. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!