Mit jelentenek ezek az álmok?
Több visszatérő álmom van. Az egyikben repülök és nagyon jól érzem magam(boldogan), a másikban pedig verekszem(ököllel,karddal), esetleg háborúban/harcban(néha élőholtakkal, az esetek felében leszúrnak és meghalok, de van, amikor feléledek) harcolok. A harmadik, az ritkább, de abban a világ pusztulása van(zombik, katasztrófa stb), néha ez a három álom össze is fonódik. A negyedik pedig a szüleim halála, bár ez eddig csak kétszer fordult elő, de aggaszt.
Van ezeknek jelentése, össze függnek valahogy, vagy csak túlreagálom?
Valószinűleg fiatal tini vagy aki már elég érettnek érzi magát arra hogy külön élete legyen, de még a szüleivel él. Az első és utolsó álmod 14-20 év közötti fiatalok esetében nagyon gyakori. Függetlenedni akarsz. Szabad akarsz lenni. Nem akarod hogy a szüleid mondják meg hogy mit csinálj.
Ezek teljesen természetes álmok ha tini vagy. Ha nem akkor a szüleid még mindig dirigálnak és irányítanak téged amitől nem tudsz szabadulni pedig szeretnél.
A másik két álomról meg annyit hogy szerintem sokat játszol ilyen típusú játékokkal vagy filmekkel vagy könyvekkel és képzeletben lejátszod a dolgokat :).
A visszatérő álmok, vmi olyasmit jelentenek hogy...még nem fejeztél be vmit!!még mindig ott van a tudatalattidban,visszatér.vmi még mindig tart,aminek le kellett volna zárulnia.vaaagy ,,épphogy nem kellett volna lezárulnia...
aaz amelyikben meghalnak a szüleid,annak nem hiszem h van jelentősége...én is álmodta már hasonlót.állítólag ha vki halálát álmodjuk,az sokáig fog élni.
Nincsen olyan motívum ,ami ugyanazt jelenti mindenkinek.Érdemes leírni az álmokat egy Álmos Npalóba és megnézni a jelentést ,hihetetlen ,de nekem minden álmom jelenése beszokott jönni.
egy gagyi mű ezos honlapnak tűnik ,mégis igaz..^^jó olvasgatást:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!