Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Harry Potter fanok!? (Harry...

Harry Potter fanok!? (Harry Potter és a Főnix rendje)

Figyelt kérdés

Épp ma olvastam ki a könyv végét ,amelybe bele tartozik Sirius halála is.Szó szerint bőgtem .Egyik kedvenc szereplőm volt...

Neketek mi a féleményetek róla?? Jogosan halt meg?Szerettétek?? 💔

Ti is sírtatok? Nem is tudom le írni mit érzek...

2016. nov. 11. 20:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenkit elszomorított. Engem ennyire nem rendített meg azért, de tényleg rossz belegondolni, hogy Harry elveszítette Siriust éppen akkor, amikor azt hitte, hogy 13 év után újra lehet rendes családja.
2016. nov. 11. 21:02
 2/4 anonim válasza:
Jaj! Azon a részen én is nagyon kiborultam! Pont a kedvenc szereplőm!
2016. nov. 11. 21:20
 3/4 anonim ***** válasza:

"Sirius Black. nevű felhasználó kérdése" :D :D :D

Bocsi csak vicces volt. De különben tényleg szomorú volt mert jó szereplő volt,bár tény hogy bőven elkerülhető lett volna.

2016. nov. 13. 11:38
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerettem Siriust, sokáig a 3. kötet volt a kedvencem, talán éppen miatta. Aztán amikor a Főnix rendjét elolvastam, és Sirius meghalt, rájöttem, hogy nem miatta szerettem meg Az azkabani fogolyt, hanem Lupin miatt.

Nem halt meg jogosan... és azt gondolom, igenis abszolút Harry hibája volt az egész, nem kellett volna odamenniük. Nem kellett volna kockáztatni, előbb eszébe kelltt volna, hogy jusson a tükör, igenis jobban kellett volna igyekeznie Piton különóráin, stb, stb...

2016. nov. 14. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!