Aki nem értékeli nagyra az életet, annak érdemes gyereket nevelnie? Bővebben lent
Rájöttem, hogy kezdek rideggé válni. Nem tudom tudok e szeretni, és nem is annyira értem ezt az érzést, mert egyedül barátnőm az akihez ragaszkodok, de igazán senki máshoz nem, és nem érdekel senki hogy él, vagy hal e. Nem tudok ragaszkodni. A háziállatokat is csak megtűröm, hiába szeretgetem őket, ha kihoznak a sodromból, akkor egyből azt kívánom "bárcsak eltűnnének". Egyetlen jó barátom van, merthát iskolából a barátság életre szólhat.
Az életre is úgy tekintek, hogy nincs valódi értelme, csak az elménk illúziója hogy van értelme élnünk. Az olyan célokról lemondtam, ami megvalósítaná az álmaimat, mert úgy érzem nem tudok már eléggé lelkesedni/örülni semminek. A gyereknevelés is az álmom volt, de most hogy kilátásba került a gyereknevelés lehetősége, elgondolkoztam ezen az egészen. Félek már önmagamtól, hogy már nem tudnék szeretni senkit.
Vannak elveim a gyerekneveléssel kapcsolatban, amik az ő érdekeit szolgálnák, és nem az enyémet, tehát megtenném a tőlem telhetőt úgy érzem, de annyira más ember lettem, mint ahogy elképzeltem milyen leszek, így elbizonytalanodtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!