Érdemes folytatni?
Figyelt kérdés
Barátnőmmel szabolcsiak vagyunk. Én elköltöztem Pestre dolgozok neki van egy éve még a suliba. Az utóbbi hónapban viszont sokat hazudik és még neki állnak feljebb a dolgok... érdemes ezt folytatni???2016. aug. 5. 14:20
1/4 j-eszköz válasza:
Ha biztos, hogy sokat hazudik, akkor nem jó folytatni.
2/4 anonim válasza:
Ha nem beszéled meg vele a dolgokat, akkor biztos nem érdekes! Beszéld meg vele. beszéljétek át az egészet, töviről hegyire. Végül is a barátnőd. ha hazudik, hát majd megérteted vele, hogy mondja ki, ha baja van veled, te is őszintén mond meg neki, hogy hazudott, kérdezd meg tőle, hogy miért tette, miért nem volt őszinte, és hogy miért haragszik rád.
Persze ha te elvárod az őszinteséget, nyilván őneki is joga elvárnia tőled. Ha te őszinteséget szeretnél másoktól, akkor értelemszerűen neked is őszintének kell lenned másokkal, főleg a barátnőddel, aki távol van tőled, és akármilyen problémája lehet.
3/4 anonim válasza:
*Ha nem beszéled meg vele a dolgokat, akkor biztos nem ÉRDEMES!*
Bocsi, elírtam. :)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2016. aug. 9. 09:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!