Külföldön élek, de nincs életem a munka és a barátok hiánya miatt. Jövőre tervezem a hazaköltözést. Szerintetek jól teszem?
Lassan 3 éve vagyok Angliában, jövő nyáron szeretnék hazaköltözni. Addigra elég pénzt össze tudok szedni.
A lényeg, hogy nincs parkapcsolatom, ami elviselhetetlen, és mivel lassan benne leszek a korban így lépnem kéne, de itt nem lehet.
Ti is ezt tennétek a helyemben?
Nincs olyan csoport a facebookon,ahol Angliában dolgozó magyarok a csoporttagok? Magyarországi lány ismerős, aki kimenne dolgozni
,
Itthon nem volt semmilyen barátnőd?
Attól lesz jobb hogy legalább ugyanazt a nyelvet beszéljük. És legalább nem néznek le mert kelet-európai vagyok.
Nem találtam a közelemben ilyen fb csoportot, és ha lenne olyan lány aki kijönne, nem akarnék hazamenni.
Én Edinburghban vagyok és itt Dunát lehetne rekeszteni a magyarokkal, nemhogy ha az egész kelet-európai lakosságot nézzük. Nem tudom, melyik városban vagy, de pl. Londonban is rengeteg a magyar...és van is fb csoportjuk, több is. az egyetemi magyar societyk általában szívesen látnak nem diákokat is (legalábbis itt mindenképp).
Egy magyar ismerősömnek meg pl. angol a felesége, szerintem rohadtul nem ennyire xenofóbok a fiatal lányok. És amúgy is, nem muszáj angolnak lennie. Az 'international' emberek nagy többségben jobb fejek, mint az angolok...
Ha minden kötél szakad, ott a Tinder. Itteni magyar haverom ott talált magának magyar csajt, évek óta együtt vannak és már az esküvőt tervezik.
Szóval szerintem próbálj meg jobban ráállni erre a témára, mielőtt hazamész a 100 ezres minimálbér országába... Főleg, h ki tudja, visszaengednek-e, ha pont most lépsz le évekre.
Bocs, engem kevésbé érdekelnek a technikai fejlődés eme vívmányai.
De utánanézek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!