Miért vagyok ennyire suta/ügyetlen? Valamit tudok ellene tenni?
Az elméletem jó,gitározok,zongorázok,meg régebben sportoltam,de kiskorom óta nem lehet rámbízni semmit. Gépészt tanulok,és egyszerűen elrontom a fűrészelést,a reszelést, nem tudom mit hogyan kell használni,hova merre. Apámmal a nyáron voltam egy kis maszek munkában. Ő nagyon ügyes. Nála ügyesebb embert nem ismerek. Próbálok neki segíteni,de elrontok mindent. Folyton megmutatta hogy kell mit,de ezredjére sem megy. Ha cserepeket kell összerakni ,akkor elcsúzik vagy nem áll egyenesen. Szégyent hozok rá,magamra is. Egyébként bal kezes vagyok és szorongok. Gondolom ez lenne a probléma,de nem hinném hogy ez fejlesztene valamit a kézügyességemen. A tárgyak remegnek a kezemben,nem tudom miért,nem én uralom ezt. Ha keressek meg valamit akkor 1 évbe telik. Még akkor is ha az orrom előtt van. Szeretem a szakmát,a lehető leg emberibb szakmát találtam meg szerintem,de nagyon szeretnék jól teljesíteni a fizikai munkában.
10.-es vagyok és tavaly azt hittem agyvérzést kap a tanár a munkadarabomtól és annak elkészítési folyamatától,a többiek jól csinálják,rajtam meg röhögnek.
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!