Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek ha nem tudok mit...

Mit tegyek ha nem tudok mit tenni ellene?

Figyelt kérdés

Tudom, kicsit furcsa lett a kérdés:))

16 éves vagyok, szóval még nem nagyon tudom az "utam" a nagyvilágban. Tavaly kezdtem el, hogy annyira szeretném megmenteni az emberiséget, hogy már őrült dolgokat teszek. Szilveszterkor megfogadtam, hogy akkor is megmentem, nekem ez a küldetésem!

És ennek ellenére tudom, hogy szinte lehetetlenség ezt véghez vinni, lány létemre esélyem sincs, főleg 16 évesen, és ki kéne először saját magamat alakítanom...

Mégis, órákat tudok gondolkozni ezen, és néha szinte beleőrülök...mit tegyek?

És ezért az "álmomért" olyan embereket veszek el magamtól, akiket nagyon szeretek.

Jöhetnek olyan válaszok is, hogy csak magam tudok ezen segíteni, amit tudok is, csak kis biztatás kellene talán...

Nem bírom tovább...

Köszönöm a válaszokat előre is!:)

2016. máj. 12. 22:42
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Egyrészt mi az, hogy az embereket magadtól veszed el?

Másrészt nem igazán tudom hogy mire gondolsz az emberiség megmentésén. Én speciel szeretnék embereken segíteni, ezért is fogok orvosira menni vagy infósnak hogy pl. hallókészülékeket vagy egyebeket "Készíthessek", mégpedig a világ legjobb egyetemeire. Én is ilyen voltam egész életemben, nicns ezzel semmi gond, ha van is eszed, akkor sokra fogod vinni lány létedre is ;)

Amúgy meg ezen semmi őrültség sincs, ahogy egy nagy ember mondta: "People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do"

2016. máj. 12. 22:49
 2/15 anonim ***** válasza:
Kérdező, nem értjük a kijelentéseidet. Az egésznek az alapja az, ha tudod, hogy az emberiséget mitől akarod megmenteni. Természeti katasztrófa? Háború? Vagy micsoda? Ha nincs mitől megmenteni, ha nem fenyegeti semmi, akkor ez az egész dolognak nincs értelme, fölösleges rajta gondolkodnod.
2016. máj. 12. 23:08
 3/15 anonim ***** válasza:
Önkénteskedni mehetsz bármikor.
2016. máj. 12. 23:11
 4/15 A kérdező kommentje:

Bocsánat, kicsit félreérhetőre sikeredett...

Szóval az embereket a saját hülyeségüktől szeretném megvédeni. Úgy összességében: környezetszennyezés, az migránsok beengedése, stb.

És tudom, hogy ez csak hírességként sikerülhetne, mégis ezen gondolkozok...

Az pedig, hogy eltávolítom magamtól az embereket...szóval nem nekik próbálok segíteni, hanem ismeretleneknek...meg ilyesmi.

Köszönöm:)

2016. máj. 13. 05:44
 5/15 anonim válasza:
Kedves kérdező! Minden egészséges ember célja, hogy először a magánéletben azután a hivatásában sikeres legyen ha a tanulás mellett kb 10 év mulvara kialakitasz magadnak egy biztos magánéletét, rlkezdhetsz karriert építeni. Addig ne, mert a magánéletben boldogtalan leszel! Sok sikert!
2016. máj. 13. 05:50
 6/15 A kérdező kommentje:

Igen, pont ez a baj, hogy eltávolítom magamtól az embereket...akkor egyáltalán ne is gondoljak ilyenekre? Vagy csak ne beszéljek róluk?

2016. máj. 13. 05:51
 7/15 anonim válasza:

Szerintem 16 évesen egyáltalán felejtsd el! Az a dolgod hogy gyerek legyél! Tudom hogy a gyerekkorod végén jársz, nem azt mondom, kezdj el homokozni, de nem kell a világ felelősségét magadra vállalnod! Keresd meg azt akivel biztonságban érzed magad! Hidd el, ha lesz barátod, megtalálod az utad, nem leszel bizonytalan. Nem az lesz a legfontosabb hogy az emberiséget megmentsd, hanem hogy a kapcsolatod építsd. És ez jóval hálásabb feladat. Te is boldog leszel és a barátod is.

Egyébként hogy akarod megmenteni? Ha ennyire ez a célod, menj valami segítő szakmára! Orvos, pszichológus, lelkész, tanár stb.

Szakma nélkül nekirohanva "menteni" nem fog sikerülni! Képzeld el ha az úszómester fulladozókat akrna menteni, de nem tudna úszni! nem segítene, csak ártana másnak és magának is.

Sok sikert!

Am 5ös voltam

2016. máj. 13. 17:15
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező! Amióta világ a világ, minden 16 éves világmegváltó terveket forgat a fejében. Nincs ebben semmi rossz.
2016. máj. 13. 17:20
 9/15 A kérdező kommentje:

Hát oké, akkor egy időre kiverem a terveimet a fejemből!:)

2016. máj. 13. 18:16
 10/15 anonim válasza:
100%
Ne hagyd abba ezt a gondolkodást, én is hasonló helyzetben vagyok, de soha eszembe nem jutna eltitkolni az ötleteimet, gondolataimat csak azért mert elveszthetek pár embert... Akik igazán szeretnek, azok értékelik és elfogadják mindezt szerintem. 15/l
2016. máj. 13. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!