Mit tegyek ha nem tudok mit tenni ellene?
Tudom, kicsit furcsa lett a kérdés:))
16 éves vagyok, szóval még nem nagyon tudom az "utam" a nagyvilágban. Tavaly kezdtem el, hogy annyira szeretném megmenteni az emberiséget, hogy már őrült dolgokat teszek. Szilveszterkor megfogadtam, hogy akkor is megmentem, nekem ez a küldetésem!
És ennek ellenére tudom, hogy szinte lehetetlenség ezt véghez vinni, lány létemre esélyem sincs, főleg 16 évesen, és ki kéne először saját magamat alakítanom...
Mégis, órákat tudok gondolkozni ezen, és néha szinte beleőrülök...mit tegyek?
És ezért az "álmomért" olyan embereket veszek el magamtól, akiket nagyon szeretek.
Jöhetnek olyan válaszok is, hogy csak magam tudok ezen segíteni, amit tudok is, csak kis biztatás kellene talán...
Nem bírom tovább...
Köszönöm a válaszokat előre is!:)
"Kedves kérdező! Amióta világ a világ, minden 16 éves világmegváltó terveket forgat a fejében. Nincs ebben semmi rossz."
Nekem 16 évesen az egyetlen célom a WC-n való maszturbálás volt. És most hol vagyok? Itt ülök a parlamentben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!