Miért ítélik el a füveseket?
Szerintetek az gáz ha egy 17 éves hétvégente elszív 2-3grammot ? Miért gáz ez sok ember szerint ? Hisz a pia sokkal károsabb és a fűnek elég sok jótékony hatása van.
Mondjuk ha a piások hazamennek összehánynak mindent agyonverik fél családot stb az mért nem gáz ? Bezzeg ha az ember betépve zenét hallgat, filmet néz és jókedvű az mért bűn ? nektek mi a véleményetek erről ?
Nekem egy két három gramm kitart hetekig. Hál istennek nagyon kevés is elég nekem ahhoz, hogy egy jó tripp élményem legyen. Viszont heti szinten ez még mindig drága mulatság.
Tudom hogy a földből nő, de el lehet vele spórolgatni...
Még azt se mondanám hogy a füvezés ront az átlagodon, mert ez is emberfüggő. Lel. A fű emberfüggő. :D
> józanul valahogy unalmas minden
Igen, ez viszont probléma úgy alapból, hiszen ez vezet oda, hogy az ember a módosult tudatállapotot tekinti valósabbnak, a valós világot meg kevésbé valóságosnak éli meg.
Viszont…
> De régebben napi szinte ment a bio,kristály,speed pia meg minden ami volt
Erre meg azt mondom, hogy soha nem azt kell nézni, hogy az ember hol tart, hanem hogy hova tart, illetve honnan jött. Ha valaki úgy iszik meg napi három, hogy előtte napi kettőt, előtte napi egyet ivott, az az ember az alkoholizmus felé tart, ami rossz. Ha viszont valaki úgy iszik meg napi három sört, hogy előtte napi 5 sört, előtte napi 6 felest, előtte napi fél liter töményet ivott meg, az az ember a józanság fele tart, ami jó.
Persze ettől még a három sör megivásának hatása, egészségessége ugyanaz marad, ugyanúgy jó vagy rossz a megítélése, tehát nem akarom azért teljesen relativizálni a dolgot, csak azért az sem mindegy, hogy az ember honnan is jutott oda, ahol van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!