Majdnem tökéletes az életem, de mégis utálom? L
Keress megint egy pszichológust, ha már nincs más akivel meg tudnál beszélni mindent. A vagdosás nem megoldás.
A gondolataidat pedig helyre kell rakni, ehhez pedig segítségre van szükséged - úgy tűnik a leírtak alapján.
Olyan pszichológust keress, akiről tudod, hogy jó. És hogyha érzed, hogy nem használ semmit, akkor keress egy másikat.
"mert valahogy muszály büntetni magam, amiért egy sz@r vagyok"
Azért mert néhány rosszindulatú szar ember csúfolt, még nem vagy rossz. Szerintem egy remek ember vagy. Hogyha elvégezted a külföldi tanulmányaidat, szerintem gyere vissza. Kellenek a normális emberek ebbe az országba, úgyis kevés van belőlük. ha okos vagy és rendes, akkor már mindened megvan. És mivel még nem ütött el egy autó sem, és nem esett rád 800 méterről egy féltonnás zongora réten, ezért a testeddel sincs semmi baj. Nem te vagy elcseszett, hanem azok, akik bántottak ok nélkül. Rájuk haragudj, ne magadra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!