Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Majdnem tökéletes az életem,...

Majdnem tökéletes az életem, de mégis utálom? L

Figyelt kérdés
Van családom, kisállatom, minden eszköz amire szükségem van, majdnem kitűnő vagyok egy magánsuliban, ahová szeptemberben kezdtem meg a tanulmányaimat. Jó eséllyel mehetek külföldi, neves iskolába. Szeretm az új helyet, ! nyelven beszélek, 17 éves vagyok, lány. Utálom az életem, általánosban és nulladik gimiben (máshol volt, nem magánsuliban) rengeteg sértést kaptam, igen egy kicsit duci vagyok (170/81) de fogyózom és 2 hónap alatt lement 5 kiló. Igaz hogy nem volt még barátom és szűz vagyok, de mindezért bántani kellett? Mára annyira utálom magam, nem bízok magamban, nem tudom elhinni hogy sokra vihetem, nem tudom értékelni a legértékesebb dolgokat sem, egy napja koplalok mert valahogy muszály büntetni magam, amiért egy sz@r vagyok. Ez kb egy vagy egy félhónaig szokott tartani, utána elkezdem vagdosni magam, ez nálam már megszokott, a mostani a harmadik mélyhullámom. A szüleim nem nagyontudják mi a helyzet, csak anyuval szoktam beszélni néha, de neki se mondok el mindent. Barátaimmal nem lehet ilyenekről beszélni. Egyedül érzem magam és nem tudom hogy értelmes e az életem, jó hogy én itt vagyyok? Gyakran álmodom olyanról hogy elütnek, megerőszakolnak vagy megvernek és kórházba kerülök, ilyenkor mindig felkelek éjszaka, aztán azon gondolkodom hogy nem is lenne rossz ha egy kicsiut verne a sors amiért ilyen elcseszett vagyok. Jártam pszichológushoz két évig, abban a két évben nem voltam a gödörben, de most hogy nem járok, már nem is ott lakunk így újra minden kezdőduik előlről, ez egy kör amiből nem tudok kijutni. Nem tudom mit csináljak.

2016. nov. 8. 18:58
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Keress megint egy pszichológust, ha már nincs más akivel meg tudnál beszélni mindent. A vagdosás nem megoldás.

A gondolataidat pedig helyre kell rakni, ehhez pedig segítségre van szükséged - úgy tűnik a leírtak alapján.

2016. nov. 8. 19:02
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Olyan pszichológust keress, akiről tudod, hogy jó. És hogyha érzed, hogy nem használ semmit, akkor keress egy másikat.

"mert valahogy muszály büntetni magam, amiért egy sz@r vagyok"

Azért mert néhány rosszindulatú szar ember csúfolt, még nem vagy rossz. Szerintem egy remek ember vagy. Hogyha elvégezted a külföldi tanulmányaidat, szerintem gyere vissza. Kellenek a normális emberek ebbe az országba, úgyis kevés van belőlük. ha okos vagy és rendes, akkor már mindened megvan. És mivel még nem ütött el egy autó sem, és nem esett rád 800 méterről egy féltonnás zongora réten, ezért a testeddel sincs semmi baj. Nem te vagy elcseszett, hanem azok, akik bántottak ok nélkül. Rájuk haragudj, ne magadra.

2016. nov. 8. 19:34
 3/3 anonim válasza:
21%
Mindent könnyen kell hagyni.
2017. jan. 2. 06:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!