Állítólag nem létezik tökéletes ember. Vagy mégis?
Adott egy lány! Nagyon szép (állítólag), kedves, okos, jól rajzol, a hangja is jó, jól sportol. Rengeteg barátja van, mindenki imádja őt. A fiúk megőrülnek érte. Még a hallása és a látása is tökéletes!
Annyira igazságtalan, hogy neki millió barátja van és olyan borzasztó, hogy neki a legnagyobb gondja csak annyi, hogy nem mer szakítani a barátjával.
És igen, hősiesen bevallom, hogy féltékeny vagyok, mert ez nem igazságos. Mért teremtette a JóIsten ennyire tökéletesre???
Vannak ilyen tökéletes emberek, az ilyeneknek akiknek sok téren rendben van az életük velük szokott történni valami nagyon nagy geb@sz az élet másik területén...
Én két ilyen embert ismertem okos ügyes szép jó tanuló jó sportoló jó anyagi háttér rendben minden. Az egyik, egy srác 19 évesen meghalt autóbalesetben. A másik, egy csaj szerelembe esett egy libanoni sráccal és hozzáment azóta sem hallottunk róla :P
De ettől még nem szép dolog irigykedni!!!
én nem vagyok tökéletes :(
hiányzik belőlem a hiba :$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!