Szeretet hiányos vagyok? 17L
17 éves vagyok és néha magányosnak érzem magam nem vagyok antiszociális mert mindig elmegyek a haverokkal mozi vásárlás kocsmázni stb de velük is csak hülyülünk és egy gyors ölelés ennyi és pasim sincs nem is nagyon akarok sok vele a gond meg stb(ez egy másik sztori) meg a szüleim se foglalkoznak velem és nem is tették mert a tökéletes gyereket akarják és rengeteg pénz ölnek ebbe az egészbe meg hogy most majd egyetem 1 év arra is költenek meg majd kapok egy autót mert a belvárostól 40percre lakunk pest déli felén meg stb de ők is 0-24 munka és egy ölelés akkor is én megyek oda anyam 1-2 odajön apám is ha megjött üzleti utról 1 x és ennyi.. Meg olvastam ezt a cikket: [link]
és itt a testi következményei/jelei mint igazak rám kivéve a fejfájás(ritkán van).
Fogalmam sincs mi lesz erre egyes emberek reakciója de oké:):/
"majd egyetem 1 év arra is költenek meg majd kapok egy autót"
Még hogy nem foglalkoznak veled a szüleid... Hát akkor baz'meg, én meg kidolgozom a belem azért, hogy fussa egy 200.000 Ft-os használt Suzukira és hogy ki tudjam fizetni a féléves tandíjamat, ami 285.000 Ft.
súlyos, legyen "valakid" aki ölelget meg akit ölelgethetsz.. nem kell pasid legyen, barátilag is lehet:) én is ölelgetek ismerősökat akik tudom h nem gondolják közeledést semmire:)
a másik pedig...talán a szexet is megoldhatod így, csak ne keverd a kettőt:D
nem akarok senkivel "dugni"...
csak egy olyan embert vagy embereket akikkel nyitott és önmagam lehetek és el tudunk járni stb
hetente 1x max 2x az semmi az a pár óra és a többiben mit csináljak?
tanulók a jegyeim kiválóak.. és nagyon könnyű a középsuli(hunfalvy) nem értem miért nincs 1 vagy 2 valaki aki olyan mint én majdnem úgy értem meg aki van az is külföldi kint Angliában az meg..
de a lényeg és a kérdés még mindig az hogy ez ellen mit tudok csinálni?
javaslatok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!