Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A szeretet hiányos nők tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szeretet hiányos nők tényleg annyira rosszak lennének?

Figyelt kérdés
Mindenki mondja, hogy ezeket a lányokat kerülni kell mert őrültek. De én mégis ilyen lányt keresek leginkább. Az az igazság, hogy én is ilyesmiben szenvedek ezért lenne jó egy olyan lány akit egész nap ölelgethetek és szerethetek. 25/F
2016. aug. 17. 20:42
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

attól, mert valaki szeretethiányos még nem biztos, hogy ölelgetésre van szüksége!

lehet ő másból érzi a szeretetet...

am szerintem nem vészesek, de van aki nagyon ragaszkodó lesz nemtől függetlenül, mert szeretethiányos...azaz inkább tapadós...

23F

2016. aug. 17. 20:47
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy rosszak lennénk, meg kell találni a megfelelő partnert.
2016. aug. 17. 20:48
 3/6 anonim ***** válasza:
31%
A szeretethiányos nők mindenkibe kapaszkodnak, akibe csak lehet, emiatt szinte kivétel nélkül rosszul választanak, s szakítani is csak nagyon ritkán képesek. Nekem nem kéne szeretethiányos (értsd: SZERETETFÜGGŐ) nő.
2016. aug. 17. 20:52
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem, hogy rosszak vagyunk, van amiben sokkal többet tudunk adni, de megvannak a "hülyeségeink" is.

Pl. szeretethiányos szerintem attól lesz valaki, mert csalódik vagy nem kapja meg, amire vágyik és így tényleg tapadósabb lesz, ha valakit talál, viszont sokkal jobban törődünk azzal, akink van, próbáljuk őket boldoggá tenni, megbecsüljük őket. Szerintem...

2016. aug. 18. 11:19
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

félreértés ne essék nem akarok senkit az állatokhoz hasonlítani...

de nézd meg azokat az állatokat akiket megmentettek, milyen hálásak...

na egy szeretetéhes ember is tud ennyire hálás lenni, ennyire ragaszkodó...és ez egy kétélű fegyver...

23F

2016. aug. 18. 11:21
 6/6 Dreamer88 ***** válasza:
100%

Emberfüggő. Leírom a saját tapasztalatomat.

Volt egy csaj akivel ismerkedtem. Elég messze lakott tőlem, így kb 2 hét levelezés és telefonálás után tudtunk volna először találkozni.

Viszont már az első hét után úgy beszélt mintha örökké együtt maradnánk, már tervezte az összeköltözést, a gyerekekről beszélt meg esküvőről.

Mindezt úgy hogy élőben még nem is láttuk egymást.

Egyből az futott át az agyamon hogy egy ilyen nő még a levegőre is féltékeny lesz ha nem jelentkezek pár óránként. Le is mondtam a találkozót de egy darabig még beszélgető viszonyban maradtam vele.

Mint kiderült jól sejtettem mi lett volna.

Azóta talált magának párt...aki dobta...majd megint talált...aki dobta...most nem tudom hogy van.

2016. szept. 11. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!