Miért nem megy a matek?
Figyelt kérdés
Sziasztok most vagyok 6-os Míg 5-es nem lettem az egyik legjobb voltam matekból. Most meg alig van meg a négyes év végén (minden másból 5 vagyok). Lehet az a probléma hogy teljesen humán beállítottságú vagyok vagy nem tudom. Mindenből a legjobb akarok lenni ami sikerült is míg felsős nem lettem. Mikor megkapom a matekdogám és látom hogy hanyas lett olyan érzésem van hogy mindjárt sírok. Nagyon kérlek titeket segítsetek fontos lenne. Előre is köszönök mindent.2016. nov. 4. 09:40
1/3 anonim válasza:
Szia!
Én 5.-es vagyok, de hasonlítok rád!
Szerintem baj az lehet, hogy rossz a matek tanár. Ez alatt azt értem, hogy nem tudja úgy elmagyarázni a dolgokat, hogy mindenki megértse! Ha nagyon nagy a baj akkor járj el külön tanárhoz, vagy korepetálásra( már ha van).
Remélem tudtam segíteni! :)
2/3 A kérdező kommentje:
igen és nagyon köszii :)
2016. nov. 5. 09:12
3/3 anonim válasza:
Szia!Én most vagyok 7-es. Tavaly velem ugyan ez volt a probléma, de amikor elkezdtem korrepetálásra járni a kettesekből hármasok majd négyesek lettek. Így sikerült a kettes átlagomat négyesre felszenvedni. A mostani év elején új matektanárt kaptunk, ötösre állok matekból és még egy hármasom sincs. :) Lehet ott is a tanárral van a probléma és egy külön tanár segítene! Mindenesetre sok sikert és remélem azért valamennyit tudtam segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!