Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » 12L Nagyon nem megy a matek!...

Dorcsi,Dorci, Dorka kérdése:

12L Nagyon nem megy a matek! Hogyan tudnám jobban megérteni? Többi lent!

Figyelt kérdés
nagyon nem megy a matek 7.-dikes vagyok és segítség kéne, például eljárnék matek tanárhoz hetente hányszor kéne szerintetek eljárnom mikor nagyon nem értem és nem tudom? vagy esetleg tudtok valami olyan módot hogy tudnám jobban megérteni vagy hogy több önbizalmam legyen hozzá?

2014. dec. 1. 19:06
 1/5 Tom Benko ***** válasza:
Gyakorolni és kérdezni. Sokat. A magántanárral először leginkább azt kell megkeresni, hogy hol sikerült elakadni az elmúlt hat évben.
2014. dec. 2. 08:00
 2/5 anonim ***** válasza:

Eloszor Peter Rozsa: Jatek a Vegtelennel. Joval tovabb megy mint amire egy hetedikesnek szuksege van. Fogalmam sincs hogy lehet matematikat tanulni e nelkul... (megjegyzes: matematikatanar vegzettsegem van, bar nem tanitok).

Termeszetesen sokat kell gyakorolni de az az alapveto bajod hogy nem erted mi ez az egesz.

2014. dec. 3. 04:27
 3/5 anonim ***** válasza:
Kiegeszitem magam: Joval tovabb megy mint amire egy hetedikesnek szuksege van tehat nyugodtan allj le amikor vegtelenekrol kezd beszelni
2014. dec. 3. 04:33
 4/5 A kérdező kommentje:
/04:27/, /04:23/ köszönöm szépen :)
2014. dec. 3. 15:04
 5/5 anonim válasza:
Írtam üzenetet :)
2015. jan. 30. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!