Könyörgöm, mit tegyek? Már mintha a tartalékaim
végére értem volna.
Figyelt kérdés
Talán így leírva nem tudom visszaadni az egészet, de beszélni sem tudok senkivel, mert hát... nem. Egyszerűen már teljesen kiüresedtem. Össze-vissza szenvedek, de pont az a bajom, hogyha olyannal beszélek, aki szintén sötét hangulatban van, az nem javít a helyzeten. Őszintén kurv@ra el vagyok keseredve, de persze senkivel sem tudok értelmesen beszélni, mert ilyenkor azért jólesne, ha valaki a szokásos bátorító-sablonszövegen kívül tudna egy kicsit vidítani. Ma már komolyan ott tartottam, hogy eldobom az életemet magamtól, vagy bármi, mert a fejemben minden össze van zavarodva. Ha valakinek megvan a csodálatos képessége, hogy lelket tud önteni embertársaiba, írna? (U20-as csapat, leány)
2010. ápr. 27. 19:56
1/5 anonim válasza:
Mitől érzed így magad? :)
2010. ápr. 27. 19:58
2/5 anonim válasza:
a kérdésfeltevőnek: manapság olyan a világ, hogy rettenetesen kiszipolyozza az embert. hidd el, egy pszichológussal tényleg értelmesen el tudsz beszélgetni. sokat tanulhatsz tőle, miként kezeld az időnkénti keserves hangulatodat.
kívánom neked, hogy vágj bele egy pszichoterápiába. megérdemled.
2010. ápr. 27. 21:28
3/5 anonim válasza:
Biróm hogy mindenki a pszichiáterekkel jön. Ez nem Amerika, hogy mindenkinek van ideje, meg pénze ilyenekre. Ha tudna, és szükségét érezné, már biztos fel kereset volna egyet.
2010. ápr. 27. 21:36
4/5 anonim válasza:
igen a sablonszöveg nem jó ez biztos, és a pszichológust is sablonnak lehet venni, mert hát ténleg mindenkit oda akarnak elküldeni pedig az szerintem semmivel sem jobb, hogy telegyógyszerezzék simán csak arra van szükséged, hogy beszélgessél, érezd valakinek a szeretetét hogy szinte körbefog megérint és még sorolhatnám, olyasvalaki akivel ki tudsz törni, sok ember van így, hogy azt hiszi nincsen hozzá hasonló pedig nem igaz, viszont amiért ez előjön az hogy esetleg azt veszed észre, hogy nem is figyelnek Rád, és tény hogy mindenkinek vannak problémái és esetleg azzal is el van foglalva, na meg lehet nem tiszta valakinek a kép és fél visszakérdezni, az ismerjenek teljesen az végül is csak azért fontos mert tudja, hogyha mond valamit azzal megbánt e vagy nem
2010. ápr. 27. 21:54
5/5 anonim válasza:
ja és esetleg próbálj meg pörgős számokat hallgatni, és tudom, hogy nem minden ember tudja megoldani magában a problémákat ehhez nagyon erősnek kell lenni, és még a lelkileg legerősebb ember is fel tudja adni szóval hidd el más is úgy gondolkozik, hogy feledja meg minden de nem is tudom velem is előfurdalt már, és jött valami érzés csak egy pillanat de akkor boldog lettem és folytattam tovább szóval nem kell ilyennel foglalkozni kicsit jobban elő jött egy hiányérzet ami persze nem jó mondjuk nekem ilyenkor van egy plüss macim akit agyon ölelgetek:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!