Dasid kérdése:

Miért fáj az élet?

Figyelt kérdés
Konkrétan szó szerint fáj élni.Reggel felkelek és már fáj.Este le fekszek és szenvedek.Pedig tudom mi bajom, csak szerelmi bánat.Az van, hogy van egy lány akit a világon mindennél jobban szeretek.Csak ő már nincs velem.És igen tudom tovább kéne lépni de egyszerűen nem megy.Megpróbáltam beszélgetni más lányokkal de rosszul éreztem magam tőle.Nem tudok belőle ki szeretni ez van, és őszintén szólva nem is akarok.Nem érdekel ha örökre egyedül maradok nekem csak ő kell.De nagyon el vagyok keseredve.Bármilyen segítség jól jön!
2016. nov. 2. 22:42
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

élő közvetítés a Nemzetközi Űrállomásról - nagyon szép

https://www.youtube.com/watch?v=-xIx-LHG8Wc

2016. nov. 2. 22:54
 2/3 anonim ***** válasza:
te hulye vagy bameg. am nekem is faj az elet. en alapbol utalok elni mindig is utaltam.
2016. nov. 2. 22:56
 3/3 anonim ***** válasza:

Mit szeretsz benne?

És ő benned?

Fiatalok...

2016. nov. 2. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!