Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Az élet csupa lemondás?

Az élet csupa lemondás?

Figyelt kérdés
2016. okt. 2. 15:28
 1/8 anonim ***** válasza:
39%
Én magáról az életetről szeretnék lemondani,mert NINCS értelme!
2016. okt. 2. 15:46
 2/8 anonim ***** válasza:
55%
igen, arról!
2016. okt. 2. 16:57
 3/8 anonim ***** válasza:
55%
Nem, hiszen... á inkább hagyjuk, lemondtam már arról, hogy elmagyarázzam.
2016. okt. 2. 17:20
 4/8 jampe válasza:
86%
Ha mindent megkapnánk lemondások nélkül, elég rövid idő után unalmassá válna az élet. Nem lenne miért harcolni. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy le kell mondani mindenről, hanem fel kell állítani egy fontossági sorrendet, amit el akarunk érni vagy meg akarunk szerezni az életbe. 2 idézetet mondanék a Titok c. filmből: 1, "A semmivel is lehet kezdeni, és a semmiből, a sehogyanból, valahogyan lesz!" 2, "Egy autó halad az éjszakába, a lámpái csak 60 méterre világítja be az utat. Mégis eljuthatunk California-tól New York-ig a sötétben is, mert elég a következő 60 métert belátni. Az élet is így bontakozik ki előttünk "
2016. okt. 3. 06:31
 5/8 anonim ***** válasza:
58%
Általában azok érzik az életet csupa lemomdásnak, akik mindent megkapnak valahonnan, valahogyan vagy valaki(k)től. Akit tényleg mindennapi megélhetési gondok gyötörnek, azoknak általában nincs idejük a filozofizálástra. Inkább teszik a dolgukat.
2016. okt. 5. 06:27
 6/8 anonim ***** válasza:
69%
Utolsó kettő jól beszél. Magam sem fogalmazhattam volna meg frappánsabban.
2016. okt. 6. 21:13
 7/8 Szirty ***** válasza:
Attól függ mit szeretnél...
2016. okt. 8. 15:42
 8/8 anonim válasza:
"Én magáról az életetről szeretnék lemondani,mert NINCS értelme!" Az első hozzászólóval, értek egyet, akinek idemásoltam a válaszát.
2016. okt. 9. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!