Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért ennyire bunkó itt...

Miért ennyire bunkó itt némelyik ember?

Figyelt kérdés
Olvastam most pár kérdést, és felháborítónak találtam a válaszokat.. Pl. volt egy olyan, hogy mit tegyen az ember megfázás ellen stb, aztán azt a választ kapta, hogy tarkólövés és nem lesz többet megfázva.. Miért ennyire undorítóak az emberek? Ha egyszer valaki megkérdezi normálisan, kúltúráltan, hogy mit csináljon, miért nem lehet neki ugyanolyan szépen válaszolni? Miért kell mindenhol a feszültséget csinálni? És akkor még néhányan csodálkoznak, hogy mennyire "szomorú" a magyar nép!
2010. ápr. 27. 17:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Baromság amit írsz, az bizonyítja a legjobban, hogy meg tudok bántani másokat, hogy teljesen egyedül vagyok és ha társaságra vágyom elég egy kis manipulálás vagy kedveskedés és lesz társaságom, de attól még bunkó vagyok.
2010. ápr. 29. 16:57
 12/13 anonim ***** válasza:
Jól van. Büszke lehetsz magadra.
2010. ápr. 30. 09:30
 13/13 anonim ***** válasza:
Az is vagyok.
2010. ápr. 30. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!