Tényleg ennyire gyenge lennék lelkileg?
Figyelt kérdés
Volt egy elég hosszú időszakom amikor senkivel sem beszéltem csak mentem és jöttem végeztem a dolgom nem voltak barátaim ha voltak is azok csak érdekbarátok most nem tudom hogy mi történt lettek barátaim de ha valami rossz történik egy veszekedés otthon, vagy suliban akkor teljesen megváltozik mindenkiről a véleményem és eltaaszítok mindenkit magamtól és az öngyilkoságon gondolkodom ebben az a furcsa hogy nagyon hamar megbocsátok mindenkinek...ez most mi?2016. okt. 27. 20:41
1/1 anonim válasza:
Hm... elég összetett. Amúgy hány éves vagy?
Igazából szerintem majdnem mindenkinek volt hasonló az életében. Emiatt ne legyél öngyilkos, igazából semmi miatt ne legyél. Én is könnyen megbocsátok hiába akarok haragudni valakire, ha azon tényleg látom az őszinte megbánást. Majd elmúlik ne izgulj. Ha meg valaki érdek barát, egy olyanért nem érdemes könnyeket ejteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!