Miért nem tudok puskázni, csalni?
Amióta csak suliba járok, sosem puskáztam, vagy néztem a mellettem ülőét, mert az van bennem, hogy kapjam azt a jegyet amit érdemlek, ha 5-öst, akkor azt, de ha 2-est vagy 1-est...
Ez miért van? Már egyetemista vagyok és itt sem tudnék puskázni, pedig lehetőség is lenne rá, hogy előveszem a könyvet és kiírom amit nem tudtam...
Mellesleg, azt sem szeretem, ha más rólam nézi le a dolgokat, vagy folyton zaklat, hogy segítsek neki
Ritka egy madár vagy te! :-)
Az lenne a becsületes dolog, ha ezt mindenki így csinálná. De mivel a többség nem így játszik, ebben a játszmában te elég nagy hátránnyal indulsz.
Az előnyét akkor fogod látni, ha esetleg egy olyan helyre kerülsz dolgozni, ahol tényleg ki tudod használni a megszerzett tudásodat. Egy olyan helyre, ahol mindazok akik tanulás helyett kipuskázták a tananyagot, nem nagyon élnének meg.
Mit szólnál például a (szakmai) oktatáshoz?
igen , a magolós embereket sem szeretem, mert ha feltesznek nekik egy kérdést, akkor már nem tudnak válaszolni csak hogy " jaa az ott volt a 95. oldalon...nem tom pontosaan"
logisztika, szállítmányozás területén szeretnék elhelyezkedni, ha végzek :)
tudnál puskázni
én egyszer csináltam matekbol
a padra irtam mindent és a tanár ora végén észrevete :( és lett kiabálás
jo a tanár szeretet szoval 3 .mas hejet 2 adot de azota nem puskázok :)
Enny leírásból nem derült ki, mi lehet a probléma. Lehet, hogy nagyon rágörcsöltél a puskázásra és ezt a tanár is látja rajtad.
Anno én se tudtam puskázni általános iskolától egyetemig bezárólag, egy csomószor elkapott a tanár, majd beírta a füstölgő karót a naplóba. Ha jól emlékszem 4-5 alkalommal tudtam sikeresen puskázni, a többi esetben (legalább ugyanennyiszer) meg szégyenletesen lebuktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!