Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nem tudok puskázni, csalni?

Miért nem tudok puskázni, csalni?

Figyelt kérdés

Amióta csak suliba járok, sosem puskáztam, vagy néztem a mellettem ülőét, mert az van bennem, hogy kapjam azt a jegyet amit érdemlek, ha 5-öst, akkor azt, de ha 2-est vagy 1-est...

Ez miért van? Már egyetemista vagyok és itt sem tudnék puskázni, pedig lehetőség is lenne rá, hogy előveszem a könyvet és kiírom amit nem tudtam...

Mellesleg, azt sem szeretem, ha más rólam nézi le a dolgokat, vagy folyton zaklat, hogy segítsek neki

2016. okt. 27. 18:18
 1/8 anonim ***** válasza:
Kíváncsi vagyok, ha olyan helyzetbe lennél, hogy puska nélkül mindenképp megbuknál valamelyik tárgyból, akkor tudnál-e.
2016. okt. 27. 18:27
 2/8 A kérdező kommentje:
volt már, megbuktam :D felvettem újra, és akkor már sikerült
2016. okt. 27. 18:35
 3/8 Shai-Hulud ***** válasza:

Ritka egy madár vagy te! :-)

Az lenne a becsületes dolog, ha ezt mindenki így csinálná. De mivel a többség nem így játszik, ebben a játszmában te elég nagy hátránnyal indulsz.

Az előnyét akkor fogod látni, ha esetleg egy olyan helyre kerülsz dolgozni, ahol tényleg ki tudod használni a megszerzett tudásodat. Egy olyan helyre, ahol mindazok akik tanulás helyett kipuskázták a tananyagot, nem nagyon élnének meg.

Mit szólnál például a (szakmai) oktatáshoz?

2016. okt. 27. 19:00
 4/8 2*Sü ***** válasza:
Van, aki átmenni, papírt szerezni akar. Van, aki meg valamit elsajátítani, valamit megérteni és tudni akar. Valószínű ez utóbbi téged jobban motivál, és feleslegesnek tartasz egy olyan papírt, ami olyan tudás elsajátítását igazolja, amit valójában nem sajátítottál el.
2016. okt. 27. 19:14
 5/8 anonim ***** válasza:
#4: Ugyan, ha kipuskázod kb ugyan az mint ha bemagoltad volna mint egy papagáj, csak könnyebb.
2016. okt. 27. 19:18
 6/8 A kérdező kommentje:

igen , a magolós embereket sem szeretem, mert ha feltesznek nekik egy kérdést, akkor már nem tudnak válaszolni csak hogy " jaa az ott volt a 95. oldalon...nem tom pontosaan"

logisztika, szállítmányozás területén szeretnék elhelyezkedni, ha végzek :)

2016. okt. 27. 19:24
 7/8 anonim válasza:

tudnál puskázni

én egyszer csináltam matekbol

a padra irtam mindent és a tanár ora végén észrevete :( és lett kiabálás

jo a tanár szeretet szoval 3 .mas hejet 2 adot de azota nem puskázok :)

2016. okt. 27. 19:40
 8/8 anonim ***** válasza:

Enny leírásból nem derült ki, mi lehet a probléma. Lehet, hogy nagyon rágörcsöltél a puskázásra és ezt a tanár is látja rajtad.

Anno én se tudtam puskázni általános iskolától egyetemig bezárólag, egy csomószor elkapott a tanár, majd beírta a füstölgő karót a naplóba. Ha jól emlékszem 4-5 alkalommal tudtam sikeresen puskázni, a többi esetben (legalább ugyanennyiszer) meg szégyenletesen lebuktam.

2021. szept. 29. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!