Mit tegyek, vagy ez ellen lehet egyáltalán tenni? 18/F
Ez nem lustaság
Én se fürdök minden nap,csak hetente egyszer.Hétköznap szoktam mosakodni ha kell,hétvégén pedig fürödni.A mosakodás gyakorisága évszak függő,nyilván nyáron súrúbben mosakszom mint télen.Fogat csak akkor mosok ha megyek dolgozni vagy be a városba.Tanulni mindig is gyúlöltem
Ez nem lustaság nálad,inkább arról van szó hogy nincsen kedved ezekhez a dolgokhoz
"Ez nem lustaság nálad,inkább arról van szó hogy nincsen kedved ezekhez a dolgokhoz"
Hát őőőő... nem pont ez a lustaság? :) Én sem fürdök minden nap. Spórolok vele, plusz olyan hamar beizzadok úgyis, hogy nincs értelme most levetkőznöm, lefürödnöm, megtörülköznöm... ha az ember úgyis tudja, hogy hamarosan úgyis beizzad, akkor inkább vár a fürdéssel. Meg aki nem izzad be, annak minek.. Úgyis ruha fedi a testét az illetőnek, nem lesz piszkos. Elég csak kezet mosni. Fogat azt mindig szoktam, mert szüleimnek elég sok fogát már kihúzták, és nem szeretnék úgy járni. Azt ajánlom, hogy szoktasd rá magad erre. Illetve vegyél be vitaminokat. Lehet vitamin vagy ásványi anyag hiány is okozhat ilyen lustaságnak tűnő fáradtságot. Napi 1000 mg cévitamint szoktam beszedni (az olyan két nagy kerek narancssárga rágótabletta :) Jó a rák ellen, meg erősíti a szervezetet. Ha ennyire nem tudod magad rávenni semmire, akkor valami hiányod lehet.
*jó a rák megelőzése ellen!
Ráadásul szinte korlátlanul lehet beszedni, csupán a vesét terheli, de azt 4-5 ilyen tabletta már eléggé. Napi max 3-at vegyél be (akár egyszerre), annál többet sose.
Szerintem a lustaság nem egyenlő azzal hogy valakinek nincs kedve valamihez
Például előfordulhat az hogy nekem nincs kedvem tanulni vagy olvasni de futni már van.Ez már ugyebár nem lustaság hanem kedv kérdése.De ha valaki lusta rendet rakni a szobájában akkor valószínűleg futni se fog mert arra is lusta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!