Tudok valamit tenni ez ellen?
Igen. Ez nem öngyilkosság. Csak kísérlet.
Nekem is volt már. Beszárkoztam a fürdőbe. Megvagdostam a kezem, bevettem egy egy csomó altatót, nyugtatót meg antidepresszánst. Utána egy csomó ideig bent voltam a korházban. Nekem az segített, hogy ott megtapasztaltam nekem nincs is olyan sok gondom, mint egyes betegeknek.
Engem már több éve kezelnek ambulánson, és terápiára járok. Az első pszichológusom nem segített egyáltalán, sőt fel sem ismerte a problémát. (étkezési zavar, súlyos depresszió)
Én azt ajánlom próbálj meg egy másik pszichológust is keresni, esetleg menj el egy pszichiáterhez. Ő fog adni gyógyszert, amitől egy kicsit megnyugszol.
Ennyi információból nem sokat tudunk meg rólad, nem igazán lehet rájönni, hogy nálad mi is lehet az a probléma, ami kiváltja ezeket a rossz gondolatokat.
És még annyit hozzátennék, hogy az is lehetséges, hogy már egy találkozás után a csodát vártad, mármint a pszichológusnál. Tudnod kell, hogy a terápia az hosszú folyamat. Általában a gyógyulás évekig tart, hiszen a probléma sem egyik napról a másikra jött. Én azt ajánlom, hogy még adj egy esélyt ennek a pszichológus dolognak, mert van egy-egy jó szakember, aki tényleg tud segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!