Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Tudok valamit tenni ez ellen?

Tudok valamit tenni ez ellen?

Figyelt kérdés
.. Volt már barátom, de nem müködött a kapcsolat, mert eggyáltalán nem vonzodtam a barátomhoz, igy szakitottunk. Rájöttem hogy én csakis kizárolag nőkkel tudom elképzelni a szexuális életem és kapcsolatot is. Beleszerettem egy lányba, akivel összejöttünk majd szakitottunk. Ezután voltak "kalandjaim" de mindig vége szakadt.Igazábol sosem tudtam tultenni magam a barátnőmön, és ez a depi odáig fajult hogy öngyilkos lettem. Ezután sem tudom teljesen tultenni magam a történteken, mindenkit eltaszitok magamtol, a legjobb barátnőmet is, töröltem a facem, egész nap a szobámban gubbasztok, teljesen magam alatt vagyok és kezdenek megint visszatérni a sötét gondolataim. Félek már bárkit is közel engedni magamhoz, mert ugy vagyok vele, ugyis becsapnak eldobnak, nameg elég nehéz leszbikus létemre a környezetem visszajelzéseit hallgatnom, meg a párkeresés is csaknem lehetetlen. De már tényleg belefáradtam mindenbe, nem akarok én már senkit sem, csak szépen leakarom csukni a szemem örökre. Pszihologusnál is jártam semmit nem segitett.. Ott tartok megint hogy már nem sok hiányzik, hogy megint öngyilkos legyek. Valami módszer?

2016. ápr. 25. 21:27
 1/7 anonim ***** válasza:
Te teljesen fogyi vagy!!
2016. ápr. 25. 21:33
 2/7 A kérdező kommentje:
Tudom hogy egy szenny vagyok, nem kell mondani.
2016. ápr. 25. 21:38
 3/7 anonim ***** válasza:
Kérdező, te nem lettél öngyilkos.
2016. ápr. 25. 22:54
 4/7 A kérdező kommentje:
140 frontin, 10altato,10 görcsoldo.:) Csak tudom mitcsináltam.
2016. ápr. 25. 23:08
 5/7 anonim ***** válasza:
Dehát élsz, max öngyilkossági kísérletet tettél. Amúgy hány éves vagy?
2016. ápr. 26. 11:54
 6/7 anonim ***** válasza:

Igen. Ez nem öngyilkosság. Csak kísérlet.

Nekem is volt már. Beszárkoztam a fürdőbe. Megvagdostam a kezem, bevettem egy egy csomó altatót, nyugtatót meg antidepresszánst. Utána egy csomó ideig bent voltam a korházban. Nekem az segített, hogy ott megtapasztaltam nekem nincs is olyan sok gondom, mint egyes betegeknek.

Engem már több éve kezelnek ambulánson, és terápiára járok. Az első pszichológusom nem segített egyáltalán, sőt fel sem ismerte a problémát. (étkezési zavar, súlyos depresszió)

Én azt ajánlom próbálj meg egy másik pszichológust is keresni, esetleg menj el egy pszichiáterhez. Ő fog adni gyógyszert, amitől egy kicsit megnyugszol.

Ennyi információból nem sokat tudunk meg rólad, nem igazán lehet rájönni, hogy nálad mi is lehet az a probléma, ami kiváltja ezeket a rossz gondolatokat.

És még annyit hozzátennék, hogy az is lehetséges, hogy már egy találkozás után a csodát vártad, mármint a pszichológusnál. Tudnod kell, hogy a terápia az hosszú folyamat. Általában a gyógyulás évekig tart, hiszen a probléma sem egyik napról a másikra jött. Én azt ajánlom, hogy még adj egy esélyt ennek a pszichológus dolognak, mert van egy-egy jó szakember, aki tényleg tud segíteni.

2016. ápr. 26. 15:13
 7/7 anonim válasza:
Szedd már magad össze ember... Mindenkinek vannak mély pontjai az életében,amikor kilátástalannak látja a helyzetet,de az öngyilkosság nem old meg semmit.. Én is voltam hasonló helyzetben,de tudod pont az a legrosszabb amit csak tehetsz,hogy otthon ülsz bezárkózva a négy fal között és várod a sült galambot. Az öngyilkosság nem old meg,sőt gyáva embernek tartom,hogy elmenekül az élet elől. Mutasd meg,hogy te szembe tudsz állni.Gondolj bele,hogy a családodnak mekkora fájdalmat okoznál ezzel..Igenis állj a sarkadra és mutasd meg MAGADNAK és ne másoknak,hogy itt a helyed. Te is okkal születtél a földre nem szabad semmibe venni az életet. Adj egy kicsit magadra,járj el sétálni vagy futni. Próbálj egy kicsit nyitottabban közeledni másokhoz,barátkozz.. Nem hiszem el,hogy nem találnál egy pár barátot magadnak. Hidd el el fog múlni ez a kedvtelenség,ha teszel érte. fel a fejjel, és próbálj meg egy picit pozitívabban hozzá állni a dolgokhoz. :)
2016. ápr. 27. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!