Ez baj lehet? Véleményeket kérnék!
Nem baj, mindenki más. Én meg 29 éves vagyok és egyáltalán nem vágyom ilyesmire az elkövetkezendő pár évben. Biztos az én adagom is Neked jutott :D Neked meg lehet, már 19-20 évesen babád lesz (hamarabb azért ne!!!). Ha ez a szíved vágya, tégy úgy, ahogy jónak látod, csak az iskolát ne hagyd abba! Ha korán is lesz gyereked, ragaszkodj hozzá, hogy a családban úgy legyenek kiosztva a szerepek, hogy tanulhass még, ha akarsz. Sok nő tanul gyerek mellett is (egyetemre, főiskolára gondolok, az érettségiig mindenképp várj a gyerekkel!) ehhez egy jó hozzáállású társ is kell.
És még annyit, hogy ne szóld le azokat (tudom, hog ynem tetted, csak előre mondom :) ) , akik nem tengenek annyira túl az anyai érzéstől, mint Te. Látod én se mondom azt, hogy "hát te hülye vagy,miért nem bulizol inkább" stb. ;)
Dehogy is én nem szólok meg senkit:)
Bulizni járok én is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!