Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ez baj lehet? Véleményeket...

Ez baj lehet? Véleményeket kérnék!

Figyelt kérdés
Sziasztok!Még csak 15 éves vagyok de már annyira várom hogy gyerekeim legyenek mossak főzzek takatítsak.Ha elmegyünk egy ruhás boltba akkor is egyből a kisbaba ruhákat nézegetem meg ilyesmi:D A velem egyidősek nem nagyon vágynak már erre.Igaz én is örülök hogy fiatal vagyok és élhetem az életem de már akkor is várom hogy családom lehessen.A barátommal is sokat szoktunk így tervezgetni,gyerekeket is nagyon szeretjük.Szerintetek milyért lehet ez vagy baj ez egyártalán?
2010. ápr. 26. 14:22
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
oks
2010. máj. 2. 10:54
 12/15 anonim válasza:
Miért!!!! milyért hát ez Qrva nagy :D
2010. máj. 2. 13:07
 13/15 A kérdező kommentje:
de jó a szemed
2010. máj. 2. 15:46
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem baj, mindenki más. Én meg 29 éves vagyok és egyáltalán nem vágyom ilyesmire az elkövetkezendő pár évben. Biztos az én adagom is Neked jutott :D Neked meg lehet, már 19-20 évesen babád lesz (hamarabb azért ne!!!). Ha ez a szíved vágya, tégy úgy, ahogy jónak látod, csak az iskolát ne hagyd abba! Ha korán is lesz gyereked, ragaszkodj hozzá, hogy a családban úgy legyenek kiosztva a szerepek, hogy tanulhass még, ha akarsz. Sok nő tanul gyerek mellett is (egyetemre, főiskolára gondolok, az érettségiig mindenképp várj a gyerekkel!) ehhez egy jó hozzáállású társ is kell.

És még annyit, hogy ne szóld le azokat (tudom, hog ynem tetted, csak előre mondom :) ) , akik nem tengenek annyira túl az anyai érzéstől, mint Te. Látod én se mondom azt, hogy "hát te hülye vagy,miért nem bulizol inkább" stb. ;)

2010. máj. 2. 17:03
 15/15 A kérdező kommentje:

Dehogy is én nem szólok meg senkit:)

Bulizni járok én is:)

2010. máj. 2. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!