Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ez baj lehet? Véleményeket...

Ez baj lehet? Véleményeket kérnék!

Figyelt kérdés
Sziasztok!Még csak 15 éves vagyok de már annyira várom hogy gyerekeim legyenek mossak főzzek takatítsak.Ha elmegyünk egy ruhás boltba akkor is egyből a kisbaba ruhákat nézegetem meg ilyesmi:D A velem egyidősek nem nagyon vágynak már erre.Igaz én is örülök hogy fiatal vagyok és élhetem az életem de már akkor is várom hogy családom lehessen.A barátommal is sokat szoktunk így tervezgetni,gyerekeket is nagyon szeretjük.Szerintetek milyért lehet ez vagy baj ez egyártalán?
2010. ápr. 26. 14:22
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
36%
ehhez még eléggé fiatal vagy. de most az a divat, h akár már abban a korban is szülnek. :)
2010. ápr. 26. 14:24
 2/15 anonim ***** válasza:
27%
hajra :DD
2010. ápr. 26. 14:24
 3/15 anonim válasza:
0%
A cigók 14 éves korukban már szülők.
2010. ápr. 26. 14:25
 4/15 anonim válasza:
86%
Nem baj, ez normális, a génjeidben hordozod ezt, viszont még ráérsz erre, tanulj és élvezd az életet! (gumi mindig legyen nálad..)
2010. ápr. 26. 14:27
 5/15 anonim ***** válasza:
Én most 19 éves vagyok 12 éves korom óta iszonyat erős bennem az anyai ösztön és szeretnék gyereket:)Én már eljutottam odáig hogy baba rucikat is vettem...amik ugy nagyon megtetszettek!Jah és nem vagyok roma!!!:)
2010. ápr. 26. 14:30
 6/15 anonim ***** válasza:
Szerintem ezzel nincsen semmi baj :) Gondolom a játék babákról már leszoktál, de az anyai ösztönök, amit a babázás tart életben, megmaradtak, ugyanolyan erősek. Lehet, hogy majd el fog múlni, aztán mikor abba a korba érsz, hogy a családalapításnak már lassan eljő az ideje, újra elő fog jönni, de az is lehet, hogy végig ilyen leszel. Szerintem ez kifejezetten jó, is mert benned annyira erősek az anyai ösztönök, hogy nagy valószínűséggel jó anya lesz belőled...amolyan anya típus lehetsz. Figyeld meg, hogy a barátaiddal hogy bánsz! Nekik is biztos "anyáskodóan" követed az életüket, de ezt most jó értelemben értettem :)
2010. ápr. 26. 14:33
 7/15 A kérdező kommentje:

Első...én nem azt mondom hogy most akarok gyereket még isten ments.De majd szeretnék pár év múlva és várom már nagyon.

Nem vagyok cigány a barátom az. 1 és fél éve vagyunk 1ütt és elég komolyan gondoljuk a dolgokat ezét ilyenekről is szoktunk beszélgetni:) (és igen gumi mindíg van nálunk:)

utolsónak köszi:)

2010. ápr. 26. 15:22
 8/15 anonim válasza:

Irigylem a leendő gyermekedet, fiatal és modern anyukája lesz!

Válassz olyan szakmát, ami a gyerekekkel kapcsolatos.

Már most komoly pénzt kereshetsz bébiszitterként.

A barátod tervezgetésére sajnos nem lehet stabilan építeni, most könnyen benne van, mert elvileg a távolabbi jövőről beszéltek.

2010. ápr. 26. 17:13
 9/15 anonim ***** válasza:

egyáltalán nem baj. én is sokszor megnézem a babarucikat.:) sztem az a lényeg, hogy tudd, még csak 15 vagy, szóval bármennyire is imádod/imádjátok a gyerekeket, nem vagytok még felkészülve egy saját babára. ameddig ez rendben van, addig minen oké:)

14/L

2010. ápr. 26. 19:29
 10/15 A kérdező kommentje:

Igen tisztába vagyunk vele:)

Köszönöm a válaszokat!

2010. ápr. 26. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!