Szerintetek kezdhetek valamit ezekkel az alkotásokkal? Van egyáltalán elegendő tehetségem vagy csak átlagos a tudásom?
Volt egy lány aki hasonló kérdést tett fel a rajzaival kapcsolatban (hogy van-e értelme alkotni). Arra lennék kíváncsi,hogy egy ELFOGULATLAN külső szemlélő mit gondol ezekről a rajzokról/festményekről/montázsokról vagy hogyan nevezzem. Mert én már nem tudom mit gondoljak, szeretek alkotni, de nem tudom elegendő-e a tudásom ahhoz,hogy ezzel komolyaban foglalkozzak.... Családtagok szerint ügyes de ők mégiscsak családtagok, nekik nem lehet hinni! :D
Nem akarlak megsérteni,de majdnem minden kommentedet elolvastam,és több tekintetben is arroganciát,és erőszakoskodást véltem felfedezni bennük.Először is,az már "lejött",hogy azért hoztad létre ezt a kérdést,hogy mások dicsérjenek egy olyan dolog miatt,ami nem ér szinte semmit.Te kéred az őszinteséget,és amikor őszintén felelnek,te felháborodsz,magyarázkodsz,majdhogynem idiótának titulálsz mindenkit,mert "nem értik meg" a te művészetedet.(nehéz az ilyet feldolgozni,de azért nem lehetetlen,amellett,hogy használ is az ember szellemének)Aztán meg össze-vissza irogálsz mindent.Először,hogy nézzük meg az alkotásaidat,(gondolom azért ezeket a képeket tetted fel,mert szerinted ezek sikerültek a legjobban)hogy érdemes-e foglalkoznod rajzolással.Aztán meg azt írod,(miután sokaknak nem tetszettek a rajzok)hogy csak "összedobtad" őket 10-15 perc alatt.A másik dolog ami egy kicsit visszatetsző volt számomra,hogy te,mint amatőr grafikusművész magadat,náladnál sokkal nagyobb,és népszerűbb művészekhez kezdted hasonlítgatni,és munkáidat az övéikkel összevetni.
Az én tanácsom nagyjából ugyanbban áll,mint az előttem szólóké,hogy dolgozz meg azért a várva várt elismerésért.Ha már van egy célod,akkor ne bátortalanítson el semmi,még az az efféle félig-meddig negatív kritikák sem,mint az enyém.
Köszönöm a kommenteket!
Nem bátortalanítanak el a negatív kritikák, inkább próbáltam őket arra használni,hogy még kitartóbb legyek,hogy végre elismerjenek. Meg mondom őszintén még aludni is alig tudtam. A napokban sok könyvet olvastam és gyakoroltam is.
Sok sikert a tanuláshoz.
Csak nehogy lankadjon a lelkesedésed.
Attól nem kell tartani. :)
Itt van két új:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__onismereti-ker..
Ide várom az új véleményeket és tanácsokat, hogy min lenne érdemes javítanom, ilyesmi. Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!