Normális, hogy úgy érzem "fáj" már a sok információ?
Figyelt kérdés
Tudom, kicsit rosszul fogalmaztam meg a kérdést. Mostanában eléggé leterhelem magam. Mindenfélébe bele kezdek, sokat fordítok önfejlesztésre, tanulok, dolgozok.
De így a nap végére, mikor leülök ide a gép elé programozni, vagy csak olvasgatok valamit, akkor néha úgy érzem hogy az agyam elérte a maximális kapacitását, kifáradt és nem bírja tovább, Nem fájdalom, hanem inkább egy kényszer hogy hagyjam abba amit csinálok! Egy kis zene segíteni tud ezen, vagy ha tényleg kicsit megpihentetem az elmém! :D
18F Napi 8 órát dolgozok, esti gimibe járok, itthon programozok (általában csak weboldal fejlesztés), tőzsdén kereskedek (demó számlán) de főleg csak fejlesztem ezt a tudásom. Mindenfélét olvasok. Tervezem a jövőmet.
2016. okt. 13. 21:02
1/1 anonim válasza:
Csak elfáradtál. Ami nyilván azzal jár, hogy az agyad nem képes már úgy odafigyelni. Ilyenkor jobb is, ha pihenteted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!