Csak én érzem úgy, hogy egy átlag alatti családba született embernek jóval kevesebb esélye lesz kapcsolatokat kialakítani és boldogulni az életben?
Hasonló cipőben járok, viszont egyetem után bekerültem egy olyan céghez, ahol a helyi prominensek is gyakran megfordulnak. Én is introvertált vagyok és amúgy is taszítanak az ilyen kiskapukereső, adócsaló újgazdag prolik szóval nem tettem szert túl nagy kapcsolati tőkére, de őszintén szólva nem is próbálkozom.
Úgy tervezem, hogy rövid időn belül itt hagyom az országot. Nyugaton sem mások az emberek, de ott még mindig jobb egy kicsit a helyzet. Szóval ha valamilyen szinten szorgalmas és ügyes vagy, neked is ezt javaslom.
Itthon egyről a kettőre csak úgy lehet, ha a "kiskapukat" kihasználod, legyen az akár törvényes, vagy törvénytelen.
Jártam hasonló cipőben, sőt, 30 éves koromig így is gondolkodtam, de az a helyzet, hogy nem lehet örökké a szülőket hibáztatni, felnőttként mizony a saját sorsod kovácsa vagy, és ezen csak te tudsz változtatni...
30 éves koromig gyárban melóztam és mindig azt tartottam, hogy ez azért van, mert nekem nem volt lehetőségem... A francokat, lehetőség mindig van, max túl hülye vagy, hogy lásd...
Most sem vagyok sokkal több egy gyári munkásnál, de én sokkal többnek érzem magam, mivel azt csinálom, amit szeretek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!