11/19 anonim válasza:
Én csak arra a kérdésre tudok válaszolni "Mi a véleményetek erről a srácról?" Az, hogy egy nyomorék, aki próbál nagy embernek tűnni igaz világít róla az önbizalom hiány...
Hát ez a véleményem.. :) Az eredeti kérésre lehetetlen válaszolni, ha csak nem azt várod:
Nagyon férfias az álla és hmm milyen szexi az az anyajegy. XD De sztem nem ezt várod...
13/19 anonim válasza:
ja boccs akkor pattanás még jobb. (az orrán nem az van?:D)
14/19 anonim válasza:
Ja, lehet az anyajegy is. Nem igazán látszik. Jobb lenne egy új képet linkelni. Ebből semmit sem látni. Értelmetlen maga a kérdés. Mit lehet róla megállapítani? Azt, hogy menősködik. De arról, hogy helyes-e, nem sokat.
15/19 anonim válasza:
Egy fél arcról mondjunk véleményt? Ez alapján lehetsz marha jó pasi vagy marha ronda is... nem derül ki ennyiből.
16/19 anonim válasza:
Ez nem emo.ilyen barmokat. ha emo lenne nem is ilyen hulye behuzozdis kepet csinalt volna 1 az. mind1 ugyse erttitek meg avval a hulye fejetekkel.:@
17/19 anonim válasza:
talán ha látszana is valami ... !
ennyiből csak azt tudom mondani,hogy ronda lehet. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!