Mennyire érdekel mások véleménye (idegenek az utcán, ismerősi kör, akik nem a jó barátaid)?
Figyelt kérdés
úgy értem mennyire élsz annak megfelelően, hogy mi az aktuálisan menő, hogy mások hogy szokták, stb. pl öltözködésben, hajviseletben. volt már hogy valami tetszett, de azért nem hordtad, mert a köztudat szerint az éppen nem szép? de nemcsak kinézet, hanem viselkedés beli dolgok, pl étkezés(ismerősi körben nem eszel olyan kaját ami sokak szerint nem finom, pedig szerinted az), szórakozás (szeretsz egy múzeumot, filmet, amit mások nem, de nem mered bevallani), szokások (plüssökkel alszol, de félsz hogy megtudják mert az ciki). tehát mennyire igyekszel megfelelni úgymond "kifelé" a világnak? felvállalod a dolgaid vagy nem annyira?2010. ápr. 24. 20:50
11/11 anonim válasza:
én magas ívben teszek azokra, akik nem ismernek :D
a barátaimat persze megtisztelem azzal, hogy ne kelljen rajtam köszörülniük a nyelvüket, de a legtöbb emberrel, aki szembejön velem az utcán, soha többet nem találkozom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!